Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler'den, Kıvılcım Ural'ın hamileliğine ilk yorum

İlgili Postlar

Seçkin Piriler’den, Kıvılcım Ural’ın hamileliğine ilk yorum

Seçkin Piriler’den, Kıvılcım Ural’ın hamileliğine ilk yorum geldi. Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze’nin uğruna kendisi ile boşandığı büyük aşkı Kıvılcım Ural’ın hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu. Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural’ın hamilelik haberini nasıl aldı? Tepkisi ne oldu? Nasıl bir yorumda bulundu? Detaylar haberimizde…

Kıvılcım Ural hamile! Bebek kaç aylık? Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

Kıvılcım Ural hamile

Kıvılcım ural’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Kaan Tangöze ile uzun zamandır aşk yaşayan Ural’ın, dört aylık hamile olduğu, bir kız bebek dünyaya getirmeye hazırlandığı öğrenildi. Kaan Tangöze’nin, uğruna Seçkin Piriler ile olan evliliğini iki oğluna rağmen noktaladığı Kıvılcım Ural, anne olma mutluluğu yaşıyor.

Kıvılcım Ural Kimdir?

Hamilelik haberini doğruladılar

Kıvılcım Ural’ın hamilelik haberi gündemde bomba etkisi yaratırken, taraflar sessizliğini koruyor. Ancak, ünlü çifte yakın isimler hamilelik haberini doğruladı ve Kıvılcım Ural’ın dört aylık hamile olduğunu söyledi.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kardeşiniz olacak

Kaan Tangöze’nin, Seçkin Piriler ile olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu Hakan ve Volkan’a, “Kardeşiniz olacak” diye müjde verdiği, Seçkin Piriler’in ise, hamilelik haberi karşısında üzüntü yaşadığı iddia edildi.

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler’den Kıvılcım Ural’a hamilelik yorumu

Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural’ın hamilelik haberi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Bebek haberinin ardından Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu, teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına açıklama yapan Seçkin Piriler, “Hamileliği 3 gün önce öğrendim. Artık ne söyleyebilirim ki? Kaan, Hakan’ın doğum gününde de bir şey söylemedi.” diye konuştu.

Seçkin Piriler, dayak yediği Meral Kaplan’ı affetti mi?

Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze’nin uğruna kendisi ile boşandığı büyük aşkı Kıvılcım Ural’ın hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu. Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler çifti, iki çocuklarına rağmen boşanmışlardı. Boşanmanın nedeni, Kaan Tangöze’nin, Kıvılcım Ural ile aşk yaşıyor olmasıydı. Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile olan birlikteliğini noktalamayı reddetmiş ve ilişkisine devam etmişti. Seçkin Piriler, durumu kabullenmeyerek boşanma yoluna gitmişti. Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze, şimdi bebek bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler