Ana SayfaKimdirMelis Baştuğ Kimdir?

İlgili Postlar

Melis Baştuğ Kimdir?

Radyo D ve DreamTurk TV Cafe Pop sunucusu Melis Baştuğ kimdir? Melis Baştuğ kaç yaşında? Melis Baştuğ aslen nereli? Melis Baştuğ hangi programları sundu? Melis Baştuğ hangi burç? Melis Baştuğ hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık. Dream Türk Cafe Pop sunucusu Melis Baştuğ biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

İstanbullu ünlüler

Melis Baştuğ Kimdir? Melis Baştuğ Aslen Nereli? Melis Baştuğ Hangi Burç?

Melis Baştuğ 1 Ocak 1984 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Melis Baştuğ Oğlak burcudur.

Melis Baştuğ Kimdir?

Melis Baştuğ eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluktan beri radyo programlarına büyük bir ilgisi olan Melis Baştuğ, 2003 senesinde Dream Tv’nin açtığı ilanı görünce şansını deneyerek başvuruda bulunmuştur. Deneme kaydından sonra sunucu olarak kabul edilen Melis Baştuğ radyo sunuculuğu hayatına Dream Tv  ekranlarında yayınlanan “Cafe Pop” programı ile başlamıştır.

15 sene boyunca “Cafe Pop”un sunuculuğunu yapan Melis Baştuğ aynı zamanda bu sene Radyo D’de yayınlanan “Müzik Hattı” programıyla radyo spikerliğine başlamıştır. Eğlenceli yorumuyla sevilen ve beğeni ile takip edilen Melis Baştuğ her hafta birbirinden sevilen konuklarıyla, sevilen kanal Radyo D’de spikerliğine devam etmektedir. Yeni projelerini merakla beklediğimiz Melis Baştuğ ile ilgili bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz

Melis Baştuğ TV Programları

  • 2003/2018 – Dream Tv: Cafe Pop

Melis Baştuğ Radyo Programları

  • 2019 – Radyo D: Müzik Hattı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler