Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAhlat Ağacı gişede başarılı oldu mu?

İlgili Postlar

Ahlat Ağacı gişede başarılı oldu mu?

Cannes Film Festivali’nde dikkat çeken ve Türkiye sınırlarını aşan Ahlat Ağacı için gişe rakamları açıklandı. İşte filmin başarı karnesi.

Türkiye’de sinema filmleri için yapılan son derleme en çok izlenen filmleri ve filmlerin gişedeki başarısını da gözler önüne serdi. Filmler arasında en çok dikkat çeken film ise Deadpool 2 oldu. 3 haftadan beri gişede oynayan filmi bugüne kadar 90 bin 746 kişi izledi. Bu izlenme oranı ile birlikte dönemin en çok izlenen filmi olmayı başaran Deedpool 2, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de izleyicilerin ilgisini çekti.

Vizyona giren yeni filmler hangisi?

Ahlat Ağacı gişe rakamı ne?

Haftanın en çok dikkat çeken filmlerinden bir diğeri ise Ahlat Ağacı. Vizyona giren filmi 46 bin 868 kişi izledi. Bu Nuri Bilge Ceylan’a bir de rekor getirdi. Öyle ki bugüne kadar yönetmenin hiçbir filmi açılış itibari ile bu kadar yüksek izleyici sayısına ulaşmayı başaramamıştı. Prömiyeri Cannes’da yapılan filmin Türkiye’de çok fazla gündeme gelmesi bu başarıda oldukça etkili. Film, hafta sonunda salon başına en iyi ortalama seyirci miktarına da ulaşan yapım oldu. Bu ilk iki filmin ardından üçüncü Cüce Dedektif Şerlok, dördüncü film ise Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi oldu.

Vizyona giren filmlerin gişe rakamları nasıl?

Son güncellemelere göre vizyona giren yeni filmlerin gişe rakamları ise şöyle;

Ahlat Ağacı: 46.868

Cebimdeki Yabancı: 2.091

Cüce Dedektif Şerlok: 34.540

Kasırgada Vurgun: 24.244

Kitap Kulübü: 3.208

Sürükleniş: 10.713

Cin-i Ayet: 11.531

Deniz ve Güneş: 7.468

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler