Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDeniz ve Güneş filminin galası yapıldı

İlgili Postlar

Deniz ve Güneş filminin galası yapıldı

1 Haziran itibari ile beyaz perdede yayınlanmaya başlayacak olan Deniz ve Güneş filminin galası yapıldı. Galaya pek çok ünlü isim katıldı. İşte galadan notlar.

Türkiye’de yaz döneminde sinemada yer alacak filmler dikkat çekerken geçtiğimiz akşam yapılan bir gala oldukça dikkat çekti. Deniz ve Güneş adı verilen film için düzenlenen galaya pek çok ünlü isim katılırken, Deniz ve Güneş büyük beğeni topladı.

Deniz ve Güneş galasında neler oldu?

Film için en dikkat çeken detaylardan birisi filmin konusu dahilinde Türkiye İşitme Engeliler Derneği, İşitme Engelliler ve Aile Derneği’nin de katılım göstermesi oldu. Galaya katılan ünlü isimler ise Sinan Çetin, şarkıcı Mustafa Topaloğlu, Ceren Benderlioğlu ve Fırat Doğruloğlu. Filmde işitme engeline karşı farkındalık yaratılması amaçlandığı gibi filmde özel altyazılar ile engelli bireylerin de filmi izleyebilmesi sağlandı. Vizyon sürecinde de film bu şekilde yayınlanacak.

Deniz ve Güneş filminin konusu ne?

Film Deniz ve Güneş adlı iki kişinin başından geçenleri anlatıyor. İşitme engelli sandığı Güneş’e karşı ilgi duyan ve onla iletişim kurmak isteyen Deniz, işaret dilini öğrenir. İkili daha sonra tanışarak uzun bir sohbete başlarken aralarında gelişen aşk, farklı iletişim Deniz ve Güneş ile izleyenlere sunulacak.

Filmde kimler var?

Filmin başrollerinde Şafak Pekdemir ile Burak Serdar Şanal var. Barış Denge’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde prodüksiyonda MT Film, yapımcılıkta ise ATS Film Yapım’ın imzası var. Filmin senaryosunda ise imza Yaşar Tolga Bozkurt’a ait.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler