Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBu hafta vizyonda hangi yerli filmler var?

İlgili Postlar

Bu hafta vizyonda hangi yerli filmler var?

Bu hafta itibari ile vizyonda hangi yerli filmler var? İşte sinemaya gitmeyi düşünenler için vizyona girecek yerli filmler.

BU hafta itibari ile Türkiye’de 8 film vizyona girecek. Vizyona girecek bu filmler arasında 4 tane yerli film dikkat çekerken, özellikle Ağlat Ağacı gibi yapımların gişede nasıl bir sonuç alacağı oldukça merak ediliyor. İşte vizyona girecek filmler.

Ağlat Ağacı

Uzun zamandan beri Türkiye’nin gündeminde yer alan filmde Altın Palmiye ödüllü Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın imzasının olması dikkat çekiyor. Cannes Film Festivali’nde de dikkat çeken film, yurt dışından oldukça iyi tepkiler almayı başarmış durumda. Türkiye’deki izleyicilerle buluşacak olan filmin Türkiye’den nasıl bir tepki alacağı ise merak ediliyor. Filmin başrollerinde Aydın Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar, Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin, Tamer Levent, Akın Aksu, Ahmet Rıfat Şungar, Kubilay Tunçer ve Öner Erkan yer alıyor. Filmin konusu ise üniversite eğitim sonrasında yazdığı kitabı bastırmak için para bulmaya çalışan bir gencin hikayesi.

Murat Cemcir kimdir?

Bennu Yıldırımlar kimdir?

Hazar Ergüçlü kimdir?

“Deniz ve Güneş”

Bu haftanın yerli yapımlarından bir diğeri ise Deniz ve Güneş olacak. Baba baskısı nedeniyle evlilik masasına oturacak olan Deniz’in evlilik öncesinde katıldığı bir gezide Güneş ile tanışması ve ona aşık olması Deniz ve Güneş ile ekranlara getirilecek. Yer yer dramın olduğu aşk filminde Şafak Pekdemir, Burak Serdar Şanal, Melissa Giz Cengiz, Eylül Öztürk, Tolga Bozkurt, Yener Gürsoy, Selahattin Taşdöğen ve Levent Özdilek yer alıyor.

“Cin-i Ayet”

Yerli korku filmlerine bir alternatif olan Cin-i Ayet bu hafta itibari ile vizyonda olacak. Kemal Uçar, Fulden Akyürek, Arda Esen, Toygun Ateş, Cahit Kaşıkçılar, Gamze Gözalan ve Enes Kaya gibi isimlerin yer aldığı filmde intikam konusu işleniyor. Ailesinin katledilmesine tanık olan ve bunun intikamını almak isteyen bir karakterin konu edinildiği film, oldukça dikkat çekici.

“Cebimdeki Yabancı”

Vizyona girecek diğer yerli yapım ise Cebimdeki Yabancı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve beklenti yaratan filmlerden birisi olan Cebimdeki Yabancı’da; Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız rol aldı. Perfetti sconosciuti adlı İtalyan filmin Türkçe uyarlaması olan filmde yemek için bir araya gelen yedi yakın arkadaşın yemekteki oyunu sonrasında karışan ilişkileri konu alınıyor.

Belçim Bilgin kimdir?

Buğra Gülsoy kimdir?

Çağlar Çorumlu kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

Şebnem Bozoklu kimdir?

Şükrü Özyıldız kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler