Ana SayfaDizilerKuzgun 13. Bölüm Yeni Fragman Geldi! 'Benim Senden Başka Yolum Kalmadı'

İlgili Postlar

Kuzgun 13. Bölüm Yeni Fragman Geldi! ‘Benim Senden Başka Yolum Kalmadı’

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kuzgun 13. yeni bölümü ile 7 mart çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Kuzgun ve Dila Meryem’in evinde yaşamaya başlıyorlar. Meryem’in ve Kuzgun’un Dila’ya yaklaşmaya başlıyor. Kuzgun Dila’ya ‘Benim senden başka yolum kalmadı’ sözleri dikkat çekiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

‘Benim Senden Başka Yolum Kalmadı’

Kuzgun dizisi 13. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Meryem, Dila’ya Kuzgun’un girdiği bu yoldan ya onun kurtaracağını yada Kuzgun’un ona duyduğu aşkın kurtaracağını söylüyor. Ona sakın Kuzgun’dan vazgeçmemesini, onun son şansı olabileceğini söylüyor. Kuzgun, Dila’ya sarılıp, ‘Beni öldür ama bana ihanet etme, benim senden başka yolum kalmadı’ diyor. Dila ise gözyaşları içerinde ne yapacağını bilmiyor.

İşte Kuzgun 13. bölüm yeni fragmanı..

KUZGUN 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Behram’a silah dayadığında ona verdiği kutuda babasının Yusuf Adıvar olduğunu öğrenir. Behram başından beri kolundaki saatte kimliğini taşıdığını söyler. Behram, babasının aslında hapishanede ölmediğini onu oradan kurtardığını ancak bindiği arabanın patlaması sonucunda öldüğünü söyler.

Dila, Kudret’le buluşup saatti gösterir. Kudret’de Berham’ın, Kuzgun’u korumasının nedenin bu olduğunu anlar. Dila’ya babasını temize çıkarmak için Kuzgun’dan gözünü ayırmamasını söyler. Dila, Kudret’in isteği üzerine Kuzgun’un arabasına takip cihazı yerleştirir.

Kuzgun, Behram’la görüşmeye gittiğinde Dila onu takip eder. Kuzgun oradan çıktığında, Behram’ın bulunduğu ev havaya uçar. Kudret, Dila’ya bunların oyun olduğunu inanmamasını söyler. Dila, babası ile görüşmeye gider ve ona Behram’ın ölmüş olabileceğini söylediğinde, babası ‘ o gider başkası gelir’ der.

Bora, Kuzgun’a Kartal’ın Teo’yu öldürdüğünü söyler. Seda arabasını tamir ettirmek için Kartal’ın iş yerindeyken Kartal’ı birileri alıp götürürler. Seda, Kuzgun’a Kartal’ı götürdüklerini söyler.

Bora’nın adamları Kartal’ı Teo’nun mezarına götürüp tabutun içine koyup gömerler. Kartal abisine kendisini Teo’nun mezarının yanına gömdüklerini söyler. Kuzgun, yetişir ve kardeşini gömdükleri yerden kurtarır.

Bora, Dila’yı kaçırır ve götürdüğü yerde yaşadığı travmalarını anlatır. Dila’nın telefonunu Bora alır ama Kudret’in verdiği telefondan Kudret’i arayıp Bora’nın kendisini kaçırdığını söyler. Kudret ekiplere haber verir. Kuzgun, Kudret’den önce oraya varır ama kafasına yediği darbe ile yere yığılır.

Kuzgun 13. Bölüm fragmanı İzle! Kuzgun Dila’nın İhanetini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler