Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik'ten Aleyna Tilki hakkında bomba iddia!

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’ten Aleyna Tilki hakkında bomba iddia!

Yonca Evcimik’ten Aleyna Tilki hakkında bomba iddia! Usta sanatçı Yonca Evcimik, genç şarkıcı Aleyna Tilki hakkında yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Evcimik, son yılların dikkat çeken ismi Aleyna Tilki’nin kendisini taklit ettiğini iddia etti. Yonca Evcimik’in açıklaması şoke ederken, Aleyna Tilki’nin ne yanıt vereceği de merak konusu oldu. Yonca Evcimik, Aleyna Tilki hakkında hangi açıklamaları yaptı? Neler söyledi? Sözleri ne ifade etti? Olay hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Yonca Evcimik, Kameraya Yeşil Işık Yaktı!

Yonca Evcimik Aleyna Tilki hakkında konuştu

Çılgın Bediş isimli dizisi ile 90’lı yıllara damgasını vuran, dönemin en popüler isimlerinden biri olan, müzik dünyasının önde gelen isimlerinden usta sanatçı Yonca Evcimik, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Evcimik, geçtiğimiz yıl gündeme gelen Çılgın Bediş dizisini yeniden ekranlara taşıyacağı konusunda açıklama yaparken, Aleyna Tilki’nin dizide rol alacağı konusuna değindi. Dizideki Bediş karakterini genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin canlandıracağı hakkında konuşan Yonca Evcimik, Tilki’yi kendisine benzettiğini ifade ederken, hatta Aleyna Tilki’nin kendisini taklit ettiğini ifade etti.

Yonca Evcimik kimdir?

Bazı şeyler Aleyna’da sakil duruyor

Yonca Evcimik, “Aleyna Tilki’yi tarz olarak kendime benzetiyorum, beğeniyorum da… Ama üstüne hiçbir şey koymadan benim 90’larda yaptığımı yapıyor, yıl olmuş 2019. Yazık! Bazı şeyler Aleyna’da sakil duruyor. Böyle olması ilginç” diye konuştu.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler