Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik, Kameraya Yeşil Işık Yaktı!

İlgili Postlar

Yonca Evcimik, Kameraya Yeşil Işık Yaktı!

Çılgın Bediş dizisi ile ününe ün katan ünlü şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, magazin muhabirleyle kısa bir sohbet bulundu. Kameralara yeşil ışık yakan ünlü şarkıcı hakkında son havadisler Haberimizde..

Yonca Evcimik, Kapıcı Abdülhamit’i Tanımadı!

Yonca Evcimik, Kameraya Yeşil Işık Yaktı!

Çılgın Bediş dizisi kuşkusuz 90’ların en çok ilgi gören yapımlarından biriydi. Hal böyle olunca dizinin oyuncuları da birer efsane haline gelmişti. Magazin muhabirlerin “Yıllar önce Çılgın Bediş adlı diziyle büyük ses getirmiştiniz. Tekrar dizilerde rol almanız için teklif alıyor musunuz?” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

 

Çılgın Bediş ile ilgili görsel sonucu

Yonca Evcimik Kimdir?

“Bana komedi işi lazım”

Pop müziğinin efsane isimleriden 54 yaşındaki, yıllara adeta meydan okuyan Yonca Evcimik, önceki gece dostlarıyla Beyoğlu Asmalımescit’te sohbetteydi. Magazin muhabirlerin sorularını kırmayarak cevaplamaya çalışan Yonca Evcimik, yeni proje sorusuna “Evet, birçok dizi ve film teklifi alıyorum. Ama çoğunlukla drama ve hüzünlü projeler geliyor. Ben bu tür işlerde yer almak istemiyorum. Bana komedi işi lazım” ifadeleriyle yanıtlamaya çalıştı. Yonca Evcimiğin yeni projesi merak konusu oldu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler