Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDefne Samyeli, Sahnede Devleşti..

İlgili Postlar

Defne Samyeli, Sahnede Devleşti..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’la olan 8 aydan beri süregelen birlikteliğiyle son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen eski manken Defne Samyeli, sahne aldığı gecede gösterdiği performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı, gecenin tüm detayları Haberimizde..

Defne Samyeli, Sahnede Adeta Devleşerek Herkesi Kendine Hayran Bıraktı..

İstanbul’da bir eğlence kulübünde sevenlerine muhteşem bir gece yaşatan Defne Samyeli, sahne performansıyla izleyenleri adeta büyüledi. Eskiden sunuculuk ve oyunculuk yapan Defne Samyeli, başarılı sahne performansıyla da on parmağında on marifet olduğunu cümle aleme göstermiş oldu.

defne samyeli sahne ile ilgili görsel sonucu

Acun ile Şeyma Subaşı’nın Boşanma Sonrası, Defne Samyeli ve Kızından Açıklama!

Yılbaşı Eğlencesinde de Şarkı Söyleyecek..

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli son zamanlarda sahnede gösterdiği sürekli artan başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gece stanbul’da ünlü bir eğlence kulübünde sahneye çıkan Defne Samyeli geceye ait o anları Instagram hesabından da paylaştığı görüldü. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı birliktelikle uzun süredir magazin haberleri‘nden düşmeyen Defne Samyeli sahnedeki dans performansıyla da adeta izleyenleri büyülemeyi başardı. Orkestrada müzik duayeni İskender Paylaş ve ekibiyle sahneye çıkan Samyeli, önümüzdeki haftalarda da ünlü bir alışveriş merkezinin yılbaşı eğlencelerinde şarkı söyleyeceği öğrenildi.

 

“Defne’cim Gençliğimize Kaldırıyorum Bu Ödülü.”

Ünlü oyuncu Defne Samyeli, 45. Panten Altın Kelebek Ödülleri gecesinde yaptığı esprileriyle herkesi gülme krizine sokmuştu. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, törende özel Jüri Özel Ödülü’nü alırken ödülü Defne Samyeli’ye takdim etmişti. Cem Yılmaz, “Bu sene Defne ile katıldığımız ödül törenlerinin ikincisi bu veteranlık vurgusu. Kızcağız da ‘Çıtır bir sevgili buldum’ diye düşünürken yaşlı, 25. yıl artık gidiyor demiş gibi oldu bu ödül. Defne’cim gençliğimize kaldırıyorum bu ödülü.” ifadeleriyle konuşma yapmıştı.

Cem Yılmaz kimdir?        Defne Samyeli kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler