Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik, Kapıcı Abdülhamit'i Tanımadı!

İlgili Postlar

Yonca Evcimik, Kapıcı Abdülhamit’i Tanımadı!

Yonca Evcimik, Çılgın Bediş dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Abdülhamit Danışır’ın kötü durumda olduğunu hatırlatan muhabirlere “O Kim Ya?” diye yanıt verdi.

Çılgın Bediş dizisi kuşkusuz 90’ların en çok ilgi gören yapımlarından biriydi. Hal böyle olunca dizinin oyuncuları da birer efsane haline gelmişti. İçlerinden birisi vardı ki, geçen yıllar ona acımasız davranmış ve zor duruma düşmüştü. Dizinin Kapıcı Abdül’ü, ‘Abdülhamitt Danışır’ geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda zor durumda olduğunu söyleyerek Yonca Evcimik’ten yardım istemişti. Özgür Aras’ın yeni mekanının açılışında muhabirlerin karşısına çıkan Evcimik’e bu yardım çağrısı sorulunca; “O Kim Ya?” diyerek cevap vermişti. Konu hakkında açıklama yapan Şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi;

EVCİMİK’TEN AÇIKLAMA

Bugün çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. Bambaşka bir organizasyon sırasında bana uzatılan mikrofonların “ Abdülhamit Bey zor durumdaymış “ sorusuna gayet insani bir şekilde “ O kim ? “ diyerek karşılık verdim. Daha sonra “ Çılgın Bediş dizisinde kapıcı rolünü oynayan kişi Albülhamit Danışır “ diye hatırlatıldığında , konuyla alakalı bir bilgim olmadığını söyledim.

1997 senesinde çekilmiş bir dizinin tüm kadrosunun isimlerini 2018 yılında benden tek kalemde hatırlamamın istenmesi haksızlık olur. Kaldı ki o dönem birlikte çalıştıgımız ablam hatırlattı o dizi esnasında astım hastası olan Abdülhamit bey’e ilaç yardımı yapıyormuşum.. Çok üzücü böyle şeyleri açıklamak zorunda bırakılmak. Ben magazin programlarını takip eden , konulara hakim olan bir insan değilim. Ama böyle bilip bilmeden konuşulup , başlıklar atılması insanı çok üzüyor. Türlü kampanyalar yaparız , önemli işler için çağrıda bulunuruz hiç biri haber olmaz , iş ortalığı bulandırmaya ve gündem işgal etmeye gelince aslan kesiliriz.
DANIŞIR GEÇİMİNİ NASIL SAĞLIYOR?
Abdülhamit Danışır, şimdilerde dini kitaplar satarak geçimini sağlamaya çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler