Ana SayfaÜnlülerDemet Akbağ Küplere Bindi! İşte Nedeni...

İlgili Postlar

Demet Akbağ Küplere Bindi! İşte Nedeni…

Usta tiyatrocu Demet Akbağ, genç oyuncu Hande Erçel’le ilgili sorulan soru karşısında küplere bindi. Cevap vermek istemeyen Akbağ, hızlıca uzaklaştı. 

58 yaşındaki tiyatro ve sanat dünyasının usta ismi Demet Akbağ, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler 2 filmini çekmek üzere kollarını sıvadığı ve bu devam filminde milyonların tanıdığı ve sevdiği komedi oyuncularını oynatacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Aralarında Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar gibi isimlerin olduğu dev bir kadroyla çekimlere başlanacağı konuşulan ‘Organize İşler 2’ filminde yer almaya hazırlanan Demet Akbağ, arkadaşlarıyla birlikte bir cafede yemek yiyip, kahve içti. Çıkışta kameraları görünce hayli gerilen usta tiyatrocu, muhabirlerin ‘Hande Erçel’ sorusuyla iyice sinirlendi. Gerginliğinin sebebi anlaşılmayan oyuncu soruları yanıtsız bıraktı.

“KESİNLİKLE KONUŞMAYACAĞIM”

Geçtiğimiz ay düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Komedi Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görülen 24 yaşındaki Hande Erçel’in ödülünü eleştiren Demet Akbağ, “Bir ara bizi güldürmüştür de haberimiz yoktur.” demişti.  Yaptığı açıklama hatırlatılınca Akbağ, kesinlikle konuşmayacağını belirterek hızlıca muhabirlerin yanından uzaklaştı.

Demet Akbağ Kimdir?

Hande Erçel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler