Ana SayfaDedikoduSevenleri Çok Üzülecek! Ahmet Kural ve Sıla Ayrıldı!

İlgili Postlar

Sevenleri Çok Üzülecek! Ahmet Kural ve Sıla Ayrıldı!

Sevenleri Çok Üzülecek! Ahmet Kural ve Sıla Ayrıldı!

İlişkiye başladıklarından bu yana fotoğrafları ve aşkları ile sosyal medyada fenomen haline gelen Ahmet Kural ve Sıla ikilisinden sevenlerine kötü haber. İlişkileri bitti mi? Sıla’dan bu iddiaları doğrulayacak hakaretler geldi. Detaylar haberimizde…

Sıla ve Ahmet Kural Aşkı Ne Zaman Ortaya Çıkmıştı?

Sürpriz bir şekilde başlayan Ahmet Kural ve Sıla aşkı mayıs ayında ortaya çıkmıştı. Hatırlanacağı üzere aşk yaşadıkları dedikodusu ve ortaya çıkması magazin gündeminde uzun dönem konuşulan haberlerden olmuştu. Çift Bodrum’da baş başa yemek yedikten sonra hayranları tarafından el ele görüntülenmişti.

Güzel bir birlikteliğe imza atan ikili için kötü yorumlar olmamış, hatta sevenleri bu habere oldukça sevinmişti. Sıla’nın, Ahmet Kural’ın doğum günü için sosyal medyaya koyduğu fotoğraf uzun süre konuşulmuştu. Neredeyse herkes Ahmet Kural’ın Sıla’ya olan bakışını kıskanmıştı.

Ahmet Kural ve Sıla’nın İlişkisi Bitti Mi?

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve artık evlilik dedikoduları çıkan Ahmet Kural-Sıla ilişkisinden kötü haber geldi. Ünlü isimlerin yollarını ayırdıkları iddia edildi. Sıla’nın Ahmet Kural’ı takipten çıkması ve fotoğrafları kaldırması ise bu iddiaları doğrular cinsten. İddialara göre çiftin yakın çevresi de bu ayrılığı doğruladı. Ahmet Kural ise bu durum karşısında hiçbir fotoğrafı kaldırmadı ve sessizliğini korumaya devam ediliyor. Çiftin hayranları ikiliden bir açıklama bekliyor.

Sevenleri Çok Üzülecek! Ahmet Kural ve Sıla Ayrıldı!
Sevenleri Çok Üzülecek! Ahmet Kural ve Sıla Ayrıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler