Ana SayfaDedikoduKerimcan'dan Tepki Alacak Davranış! Uçak Görevlisini Pahalı Çantası Yüzünden Azarladı

İlgili Postlar

Kerimcan’dan Tepki Alacak Davranış! Uçak Görevlisini Pahalı Çantası Yüzünden Azarladı

Kerimcan Durmaz’dan Tepki Alacak Davranış! Uçak Görevlisini Pahalı Çantası Yüzünden Azarladı

Lükse düşkünlüğü ile bilinen Kerimcan Durmaz’ın bindiği uçakta kriz çıktı. Uçağın hostesi kurallar gereği Kerimcan Durmaz’a elindeki çantayı kabinin üst kısmında olan dolaba koyması gerektiğini söyleyince Kerimcan Durmaz sinirlendi. Sinirlenmesinin sebebi ise çantasının ünlü bir markadan olmasıydı.Bu hareketi kabin görevlilerini oldukça zor durumda bıraktı.

“Bu Çanta Kaç Para Biliyor Musun?”ş

Uçağın hostesi kurallar gereği Kerimcan Durmaz’a çantasını koyması gerektiğini hatırlatınca olanlar oldu. Marka ve lükse olan takıntılığıyla bilinen Kerimcan Durmaz hostesin bu hatırlatmasına sinirlendi.Ünlü DJ hostese, “Bu çanta Hermes! Kaç para biliyor musun? Hayatta oraya koymam” diye bağırdı. Kerimcan’ın bu davranışı uçak görevlilerini zor durumda bıraktı.

Kerimcan Durmaz geçtiğimiz zamanlarda da saat için aynı problemi yaşamıştı. İki ay önce İstanbul-Almanya uçuşunda hostes servis yaparken yanlışlıkla Kerimcan’ın koluna çarptı. Kerimcan, hostese “Koluma nasıl çarparsın? Görmüyor musun, bileğimde Rolex var. Senin kaç maaşın eder” diye kızdı. Gerginlik zor yatıştırıldı.

Kerimcan'dan Tepki Alacak Davranış! Uçak Görevlisini Pahalı Çantası Yüzünden Azarladı
Kerimcan’dan Tepki Alacak Davranış! Uçak Görevlisini Pahalı Çantası Yüzünden Azarladı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler