Ana SayfaDedikoduDeren Talu Eski Cumhurbaşkanının Torunuyla Yakalanınca Saklanmaya Çalıştı!

İlgili Postlar

Deren Talu Eski Cumhurbaşkanının Torunuyla Yakalanınca Saklanmaya Çalıştı!

Deren Talu; geçtiğimiz gün, eski cumhurbaşkanının torunuyla yakalandı. Defne Samyeli‘nin 21 yaşındaki kızı Deren; geçtiğimiz akşam, bir eğlence mekanından ayrıldığı VIP araçta, flaşların patlamasıyla neye uğradığına şaşırdı ve panikleyerek saklanmaya çalıştı.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu

Deren Talu Fahri Korutürk’ün Torunuyla Yakınlaştı!

Eren Talu ve ünlü sunucu Defne Samyeli‘nin kızı Deren; son zamanlarda, güzelliği kadar özel hayatıyla da gündeme gelen yeni isimlerden birisi. 21 yaşındaki Deren, geçtiğimiz akşam Emirgan’daki bir mekanda önce oyuncu Meryem Uzerli’ye eşlik ederken görüntülendi. Deren Talu’nun Meryem Uzerli aracılığıyla, 6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk’ün torunu olan Mehmet Korutürk ile tanışıp yakınlaştığı gözlerden kaçmadı.

Deren Talu

Güzelliğiyle, playboyları peşinden koşturan Defne Samyeli‘nin kızı, davetlerde ve eğlence kulüplerinde sık sık boy gösteriyor. Dün akşam, Emirgan’daki bir eğlence mekanında Mehmet Korutürk ile yakınlaşan Deren, sabahlara kadar eğlendi.

Deren Talu, Meryem Uzerli‘nin VIP Aracında Yakalandı!

Eğlence mekanında, sabah saat 04.00’e kadar eğlenen Deren Talu ve Mehmet Korutürk, mekandan ünlü oyuncu Meryem Uzerli‘nin VIP aracına binerek ayrıldı. Talu ile Korutürk önce Meryem Uzerli‘yi otele bıraktı.

Deren Talu

Deren’in “Eyvah! Annem Görmesin” Paniği

Talu ve Korutürk çifti, Meryem Uzerli’yi otele bıraktıktan sonra art arda patlayan flaşlar karşısında panik oldu. Deren: “Eyvah! Annem görmesin!” diyerek yüzünü saklamaya çalışırken; VIP aracın otomatik kapısının tekrardan açılmasıyla panik olan Mehmet Korutürk ise başını arkaya doğru çevirerek saklanmaya çalıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler