Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'nin Kızı Deren Talu Bu Ne Ayaktır? Dedirtti!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Bu Ne Ayaktır? Dedirtti!

Ünlü sunucu Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu dün sosyal medya hesabında, cesur bir fotoğrafını paylaştı. Deren Talu’nun ayaklarını görünce şaşkınlık duyan takipçileri, Talu’yu soru bombardımanına tuttu.

Defne Samyeli’nin kızı Deren, eğitim hayatını ABD Los Angeles’te sürdürürken, bir giyim firması için verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Sonrasında da bir banka reklamında boy gösteren Talu, adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Deren Talu Frikikleri!

Paylaşımları ve Güzelliği Çok Dikkat Çekiyor!

21 yaşında olan Deren, güzelliğiyle her geçen gün dikkatleri üzerine çekiyor. Katıldığı davetlerde çekilmiş kareleri ya da annesi ve kardeşiyle birlikte çekilmiş selfieleri hesabından paylaşan Talu, hem takipçi sayısıyla hem de fotoğraf paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Deren Talu Son Paylaşımıyla Olay Oldu!

Deren, dün instagram hesabından 3 kare fotoğraf paylaştı. Şort ve göbeğini ortada bırakan dekolteli bir kıyafet tercih eden Deren Talu’nun bu paylaşımına yorum yağdı. Her ne kadar güzelliği ve fiziği ile ilgili bol iltifat alsa da Deren’in ayaklarının boyutuna takılanlar da az değildi ve ilginç yorumlar aldı.

Deren Talu kimdir?

“Bacakların Benden Uzun”, “Ayak Numaran Kaç?”

Fotoğraflarına yorum kısmını açık bırakan Deren, başta uzun bacakları olmak üzere güzelliği ile ilgili çok yorum aldı. Talu’nun esprili takipçilerinden bazıları; “onun neredeyse tamamen bacak olarak doğduğunu” ifade etti. Kimisi de “bacakların benden uzun” diyen abartılı ve komik yorumlarda bulundu. Bazı takipçileri ise Deren Talu’nun ayak büyüklüğüne ve numarasına takıldı. Ayak numarasını da gizlemeyen Deren, içtenlikle 40 numara ayakkabı giydiğini de takipçileriyle paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler