Ana SayfaDedikoduYeğeniyle ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, mal varlığını elinden çıkarmaya çalışıyor

İlgili Postlar

Yeğeniyle ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, mal varlığını elinden çıkarmaya çalışıyor

Öz yeğeni ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu, mal varlığını elinden çıkarmaya çalışıyor. Yurt dışına çıkma hazırlığı yapan Başoğlu, evlerini değerinin altında satışa çıkardı. İşte detaylar…

Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun öz yeğeni ile ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının yankıları hala daha devam ederken, olayla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Murat Başoğlu evlerini satışa çıkardı

Murat Başoğlu’nun, ilişki yaşadığı öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı’nın açtığı tazminat davasından önce İzmir’de bulunan evlerini satışa çıkardığı öğrenildi. Hem de değerinin çok altında.

Murat Başoğlu’nun İzmir’deki evlerinden bir tanesi Karşıyaka’da bir site içinde bulunuyor. Bu evde Başoğlu’nun ablası oturuyor. Ancak, ünlü sunucu bu evi de hemen satışa çıkardı.

Murat Başoğlu yurt dışına çıkmaya hazırlanıyor

Skandal olayın ortaya çıkmasının ardından yurt dışına çıkmaya hazırlandığı öğrenilen Murat Başoğlu, hukukçuların topluma karşı hayasızca hareketlerde bulunduğu için ceza alması gerektiğini savunması ile karşı karşıya. Murat Başoğlu’nun eşi de boşanma davası açma hazırlığında.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler