Ana SayfaDedikoduYaşananlara dayanamayan Murat Başoğlu kaçtı!

İlgili Postlar

Yaşananlara dayanamayan Murat Başoğlu kaçtı!

Sunucu Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından, çığ gibi büyüyen tepkilere daha fazla dayanamayıp Türkiye’yi terk etti. Lüks teknesiyle Yunanistan’a kaçan Murat Başoğlu, kaçışının ardında yargının etkisi var mı? Merak edilen tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz…

Herkesten tepki aldı

Geçtiğimiz haftalarda magazin dünyasına bomba gibi düşen Murat Başoğlu ve yeğeni arasında yaşanan ‘yasak aşk’ herkesten tepki toplamıştı. Gelen bu tepkilerin ardından hukukumuz sessiz kalmadı. Yasalarımızda bizzat böyle bir duruma yönelik olmasa da bakanlık olaya müdahale etti. Yaşananlar Murat Başoğlu’nun ceza alabileceğine yeterliydi. Bu olayların gün yüzüne çıkmasıyla Başoğlu’nun hem halk ve çevresinden aldığı tepkilere dayanamadığı hem de hukuksal boyut devreye girmeden Türkiye’yi terk ederek Yunanistan’a gittiği ortaya çıktı.[irp]

Rezalette her gün yeni bir perdeye dayanamadı, kaçtı!

Rezaletin ortaya çıktığı ilk günden bu yana Bodrum’daki evinden ayrılmayan sunucu Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla beraber yaşamayı sürdürüyordu. Ancak rezalette her gün yeni bir perde aralanması, ensest ilişkinin ayrıntılarının tüm Türkiye tarafından öğrenilmesi durumu çok farklı boyutlara taşıdı. Kendisinin tahmin bile edemeyeceği sonuçlar doğuran yaşak ilişki ardından sunucu Murat Başoğlu büyük baskı altına girdi, neredeyse sokağa çıkamayacak hale geldi.

Yargı göz yummadı!

Yaşanan rezalete duyarsız kalmayan yargı, olaya el attı. Sunucu Murat Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı”hayasızlıktan” soruşturma başlatılmıştı.

Başsavcılık’tan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekildeydi: “Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.”

Yunanistan’a kaçtı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı”hayasızlıktan” soruşturması sonrası Murat Başoğlu dün Türkiye’yi terk etti. Yunanistan’a kaçan Murat Başoğlu, konuya yönelik gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı ve her zaman olduğu gibi yalanladı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık” diyen gazetecilere “Gereken açıklamayı avukatım yapacak” demekle yetindi. Başoğlu’nun Yunanistan’a lüks yatıyla geçtiği belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler