Ana SayfaDedikoduAsena Atalay Hayko Cepkin'den Özür Diledi Hayko Peki Cepkin Ne Cevap Verdi?

İlgili Postlar

Asena Atalay Hayko Cepkin’den Özür Diledi Hayko Peki Cepkin Ne Cevap Verdi?

Asena Atalay Hayko Cepkin’den Özür Diledi Peki Hayko Cepkin Ne Cevap Verdi?

Asena Atalay,Hayko Cepkin’in fotoğrafını, tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla sosyal medya hesabından paylaşınca sosyal medya bir anda karışmış Asena Atalay tepki üzerine tepki aşmıştı. Kısa zamanda Asena Atalay’dan açıklama geldi. Atalay, Hayko Cepkin’i arayıp ondan özür dilediğini fiziksel özelliğinin öyle olduğunu bilmediğini söyledi. Peki Hayko Cepkin ne dedi?

“Öyle Olduğunu Öğrendiğim An Beynimden Aşağıya Kaynar Sular Döküldü”

Habertürk Gazetesin’den Esin Övet bu konu üzerine bir yazı paylaştı. Asena Atalay’ın bu paylaşımı üzerine Atalay’ı arayıp “Asena hayırdır Hayko Cepkinle aranda bir sorun mu var?” diye sormuş Asena Atalay’da ona “Hayır bilmiyordum. Yemin ederim. Özünde öyle makyaj yapıyor, saçını uzatıyor zannediyordum. Öyle bir tarzı var zannediyordum. Ben o fotoğrafı koyunca yapımcım Timuçin Güner aradı. Bana, Hayko’nun fiziksel özelliğinin öyle olduğunu söyledi. O an beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Çok üzüldüm. Gerçekten samimiyetime inan.” diye cevap vermiş ve Hayko Cepkin’den çok özür dilediğini söylemiş.

Hayko Cepkin’den Açıklama Geldi

Fiziksel özelliği olduğu bilmeyip tarzını öyle zannettiği için mizah amaçlı fotoğraf paylaşan Asena Atalay, ünlü şarkıcı Hayko Cepkin’den çok özür dilediğini söyledi. Asena Atalay’a özür dilemesine rağmen tepki gelmeye devam ediyor. Hayko Cepkin ise olayın bu kadar duyulmasının ardından sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı.

Hayko Cepkin, “Asena Atalay’ın paylaşım konusu bizzat kendisinin arayıp ‘yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiği için özür dilemesi’ ile tatlı durumdadır. Bu tip şeylere takılan biri olsaydım çoktan tedavi gören birine dönüşürdüm. Anadan doğma değil sonradan olma kusurlara daha çok takılırım. Sevgiler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler