Ana SayfaÜnlülerElçin Sangu'ya Tutulan Odanın Fiyatı Dudak Uçuklattı!

İlgili Postlar

Elçin Sangu’ya Tutulan Odanın Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Başarılı Oyuncu Elçin Sangu, Dubai’de sultanlar gibi karşılandı. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü almak için gittiği Duabi’de kaldığı otelin geceliği tam tamına 27 bin 500 TL!

Türk dizilerinin başarısı sınırları aşınca Türk oyuncuları da Ortadoğu’nun aranan isimlerinden oldu. Meryem Uzerli, Bergüzar Korel, Nur Fettahoğlu gibi oyuncuların Ortadoğu’da kazandığı başarıların ardından yine bir Türk oyuncu Ortadoğu’nun dikkatini çekti. Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Dubai’de gerçekleşen Uluslararası Arap Festivali’nde ‘En İyi Uluslararası Oyuncu’ seçildi.

SULTAN GİBİ HİSSETTİRDİLER

Güzelliğiyle olduğu kadar başarılı oyunculuğuyla da dikkat çeken Elçin Sangu, dün ödülünü almak üzere Dubai’ye gitti. Sangu, geçtiğimiz yıl Meryem Uzerli’nin konakladığı Atlantis The Palm Hotel’e yerleşti. Burada oda rezerve eden yetkililer, güzel oyuncunun kendini ‘sultan gibi’ hissetmesi için her türlü imkanı sağladı. Güzel oyuncu, otelin sualtı suite’inde kalarak balıkları izleyerek uyku sefası sürdü.

“ODAMDA BİR PROBLEM VAR”

Gözlerini açınca odasındaki dev havuzda köpekbalığıyla göz göze gelen Elçin Sangu, sosyal medya hesabından  paylaştığı fotoğrafının altına “Günaydın, odamda bir problem var” notunu düşerek espri yaptı. Sangu’nun konakladığı otel odasının fiyatı ise tam tamına 27 bin 500 TL!

ARAP HAYRANLARI OTELİN ÖNÜNDE KAMP KURDU

Oyuncunun Dubai’de olduğunu duyan Arap hayranları ise boş durmadı. Sangu’yu görebilmek için otelin önünde kamp kuran sevenleri izdiham yarattı. Güzel oyuncu’yu yakın arkadaşı Sedef Avcı yalnız bırakmadı. Avcı, Elçin Sangu’yla akvaryumun önünde çekildiği bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Elçin Sangu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler