Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki 2 Günde 5 Milyon'u Geçti!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki 2 Günde 5 Milyon’u Geçti!

Aleyna Tilki bu yazın en çok çalınacak şarkısı “Nasılsın Aşkta?”yı cumartesi günü piyasaya sürdü. Başarılı şarkıcı, bir dondurma markası için yaptığı şarkıda büyük bir başarı yakaladı.  Klipte farklı karakterlerle hayranlarının karşısına çıkan Aleyna Tilki 2 günde 5 milyon izleyiciyi geçti!

Aleyna Tilki Rekora Koşuyor

Genç şarkıcı 2016 senesinde çıkardığı “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla YouTube’da bir hafta içinde izlenme rekoru kırmıştı. Büyük ses getiren şarkı, aynı zamanda dünya listelerine girerek ülkemizi temsil etmiş müzik marketlerde Hollanda ve Almanya’da en çok indirilen şarkılar listesinde uzun süre 1. sırada kalmıştı.

Aleyna Tilki Reklam Filminden Ne Kadar Kazandı?

Performansıyla Türkiye’de Ses Getirdi

Önceki senelerde Yalın,  Murat Boz ve Güliz Ayla gibi başarılı şarkıcılarında reklam şarkısını seslendirdiği Cornetto, bu yaz temsilcisi olarak Aleyna Tilki’yi seçti. Son dönemlerde başarısıyla ilgilerini üzerine çeken ve geleceğin dünya starı olarak nitelendirilen Yaz sezonu için Cornetto reklam şarkısına imza atan Aleyna Tilki başarısıyla şarkısını henüz piyasaya sürmeden yoğun bir ilgi görmüş, şarkı hayranları tarafından çok merak edilmişti.

Ses Getiren Şarkı:”Nasılsın Aşkta?”

Aleyna Tilki‘nin, Cornetto reklam müziği olarak 2 gün önce yayınlamış olduğu “Nasılsın Aşkta?” isimli parçası 2 gün içerisinde 5 milyondan fazla izlenme ile rekor kırdı. Klipte farklı hallerde hayranlarının karşısına çıkan Aleyna Tilki’nin esmer hali de çok sevildi. Son dönemlerin en büyük başarılarından birine imza atan genç şarkıcı ise bu yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki 2 Günde 5 Milyon’u Geçti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler