Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan yoğun bakımdaki kardeşi hakkında üzen açıklama!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan yoğun bakımdaki kardeşi hakkında üzen açıklama!

Serdar Ortaç’tan yoğun bakımdaki kardeşi hakkında üzen açıklama! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın erkek kardeşi Serkan Ortaç, aylardır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Ailecek zor günler yaşayan Serdar Ortaç, kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Serkan Ortaç’ın son sağlık durumunu da paylaşan Ortaç, sözleri ile herkesi üzdü. Serdar Ortaç’ın kardeşi Serkan Ortaç neden yoğun bakımda tedavi oluyor? Sağlık durumu nasıl? Aylardır hastanede olmasının nedeni ne? Serdar Ortaç nasıl bir açıklama yaptı? Serdar Ortaç’ın açıklaması ve erkek kardeşi Serkan Ortaç’ın sağlık durumuna ilişkin tüm detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç’ın Olay Yaratan Kumar İddiasının Gerçeği!

Ortaç ailesi perişan

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın erkek kardeşi Serkan Ortaç, yaklaşık dört ay kadar önce enfeksiyon nedeni ile apar topar hastaneye kaldırılmış, durumunun ciddiyeti nedeni ile yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.  Aradan dört ay geçmiş olmasına rağmen Serkan Ortaç’ın sağlık durumunda iyiye yönelik herhangi bir gelişme yaşanmadı. Ortaç ailesi, adeta perişan oldu.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç’ın kardeşinin sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne aldı. Kıbrıslı hayranları için sahnede fırtınalar estiren Ortaç, basın mensupları ile bir araya geldiğinde kardeşi Serkan Ortaç’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ailecek perişan olduklarını ifade eden ve bitkin olduğu gözlenen Serdar Ortaç, kardeşi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kardeşim Serkan enfeksiyon nedeniyle 4 ay önce hastaneye kaldırıldı. Günlerce yoğun bakımdan çıkamadı. Az daha kaybediyorduk. Kimseye belli etmedim, ama hayatımda uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. En son 1998’de hastalık nedeniyle sol gözüm kapandığında, 2012’de ise babam Mehmet Ortaç’ı kaybettiğimizde bu kadar çok ağladım. Serkan şu an fizik tedavi görüyor. Bakışları düzeldi, bizi anlıyor. Ama hala bekliyoruz. İki evladı var. Allah onlara bağışladı. Annem ve ben perişanız. Serkan için tüm olanaklarımı seferber ettim. Ama inanır mısınız, hala çok üzgünüm. Sürekli ağlıyorum. Kardeşimin sağlık durumu iyiyken işlerimin yoğunluğu nedeniyle ona vakit ayıramıyordum. ayıramıyordum. Şimdi o kadar pişmanım ki! ‘Niye daha fazla yanında değildim?’ diye kendimi suçlayıp duruyorum. Herkes ailesine, sevdiklerine zaman ayırsın. Sonra o büyük pişmanlık hiç geçmiyor. İnsanın üzerine çöküyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler