Ana SayfaÜnlülerBehzat Uygur Afife Ödülleri'ni Sert Eleştirdi!

İlgili Postlar

Behzat Uygur Afife Ödülleri’ni Sert Eleştirdi!

Geçtiğimiz gün 23.sü düzenlenen “Afife Tiyatro Ödülleri” gecesinde yılın en başarılı kadın ve erkek oyuncusu seçildi. Ünlü tiyatrocu Behzat Uygur’dan “Afife Ödülleri”ni sert eleştirdi. Düzenin değiştiğini  savunan Behzat Uygur tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Oğlumla Gurur Duyuyorum

Bezhat Uygur’un babasının adını taşıyan oğlu Nejat Uygur’da tıpkı ailenin diğer fertleri gibi mesleki yönünü oyuncu olarak belirledi. Sanatın içerisinde büyüyen Nejat Uygur hakkında ki görüşleri sorulduğunda “Oğlum diye demiyorum ama çok başarılı umarım böyle devam eder.” diyen Uygur oğluyla gurur duyduğunun da altını çizmişti.

Süheyl Uygur: “Babamın Sesini Çok Özledim!”

Gerekirse Sokakta Oynarız

Bezhat Uygur ve Süheyl Uygur uzun zamandır ekran karşısında herhangi bir projede yer almadı. Zamanını daha çok sahnede geçirmeyi tercih eden Uygur kardeşler, “Markopaşa Müzikali”ni yeniden sahnelemeye başlamışlardı. Ancak Çevre Tiyatrosu’nda yaşanan bazı sorunlardan dolayı sahne alamadıklarında, Behzat Uygur, “Sizlerle buluşmak için gerekiyorsa sokakta oynarız.” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Behzat Uygur Afife Ödülleri’ni Sert Eleştirdi!

Geçtiğimiz gün sahiplerini bulan “Afife Ödülleri” için Behzat Uygur yeni düzeni sert bir dille eleştirdi. Behzat Uygur, ödüllerin önemini yitirdiğini, “Ülkemizde ödül törenleri iyice hafifletildiği için gelecek hiç bir ödülü almayacağımı buradan belirteyim.” sözleriyle sert bir şekilde ifade etti.

Behzat Uygur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler