Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen evleniyor mu?

İlgili Postlar

Gülben Ergen evleniyor mu?

Gülben Ergen evleniyor mu? Son dönemlerde yeni sevgilisi ve aşk hayatı ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yüzük taktı. Gülben Ergen, evleneceği yorumlarına neden olan yüzüğü hakkında gelen sorulara verdiği yanıt ile akılları daha da karıştırdı. Gülben Ergen, evlilik yoluna mı girdi? Parmağındaki yüzük ne anlama geliyor? Yüzük hakkında gelen sorulara ne yanıt verdi? Nasıl akılları karıştırdı? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a Neden Dava Açtı

Gülben Ergen yüzük taktı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, son dönemlerde aşk hayatı ile dikkat çekerken, tüm gözler Ergen’in yeni sevgilisi ile olan ilişkisine çevrildi. Ergen, bir süredir müzisyen Emre Irmak ile aşk yaşıyor. Emre Irmak ile ilişkisi yolunda giden ve hatta evlilik yoluna girdikleri iddia edilen Gülben Ergen, önceki gün Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektifine yansıdı. Aracına binerken görüntülenen Ergen’in parmağındaki alyansa çok benzeyen yüzük, basın mensuplarının hemen dikkatini çekti.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen evleniyor
Gülben Ergen evleniyor

Evlilik sorusuna ne yanıt verdi?

Gülben Ergen’in yüzüğünü gören basın mensupları ünlü şarkıcıya “Evleneceğiniz söyleniyor. Yüzük nikahın habercisi mi?” şeklinde soru yöneltti. Ergen, evlilik konusunda gelen bu soruya ters köşe yaparak “Yeni şarkım çıkıyor. Klibi, Bodrum’da çektik. Okullar açıyoruz. Yaz geliyor. Hayat çok güzel.” yanıtını verdi.

Akılları karıştırdı

Sevilen şarkıcı Gülben Ergen’in evlilik konusunda gelen soruya konu değiştirerek yanıt vermesi, parmağındaki yüzük ile ilgili bir açıklama yapmak istememesi dikkat çekerken, akılları karıştırdı.

Şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz yıl bir dönem Burak Törer ile aşk yaşamıştı. Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı büyük olay yaratmış, tüm gözler ünlü çifte çevrilmişti. Büyük bir aşk yaşayan çiftin evlenmesi beklenirken, sürpriz bir şekilde yollarını ayırmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler