Ana SayfaÜnlülerItır Esen'i Nefessiz Bırakan Eleştiriler!

İlgili Postlar

Itır Esen’i Nefessiz Bırakan Eleştiriler!

Bir süredir Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Itır Esen geçtiğimiz gün sosyal medyada takipçileriyle kaynaşmak amaçlı canlı yayın açtı. Ancak yayın Esen’in düşündüğü gibi gitmedi ve yayın esnasında fenalaştı. Itır Esen’i nefessiz bırakan eleştiriler gelince yayını kapatmak durumunda kaldı.

Tacı Geri Alındı

Ünlü manken Itır Esen, 2017 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştu. Ancak attığı bir tweet nedeniyle tacı geri alınmıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Itır Esen’e bu haberin şoku geçmeden “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan dolayı soruşturma açılmış ve ifade vermek durumunda kalmıştı.

Şeyma Subaşı’ndan Itır Esen’e Jet Yanıt

Projeyle Yolları Kesişti

Itır Esen, verdiği bir röportajda Acun Ilıcalı ile Survivor Yunanistan projesi için tanıştıklarını dile getirmişti. Haklarında çıkan dedikodulara karşılık yapmak istediklerime “Acun Ilıcalı yakından ilgili Acun Medya ile çalışmak çok keyifli, hiç bu kadar keyif alacağımı düşünmezdim.” açıklamasını yapmıştı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Itır Esen’i Nefessiz Bırakan Eleştiriler!

Ünlü manken bir süredir yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz gün takipçileriyle daha iyi bir bağ kurmak inin Instagram’da canlı yayın açan ve kendine gelen soruları yanıtlayan Itır Esen’e takipçilerinden biri “Aldığın nefes haram!” cümlesini kurması, Itır Esen‘in bir süre ekran karşısında donup kalmasına neden oldu. Arından nefes almakta ve konuşmakta güçlük çeken Esen yayına takipçilerinden özür dileyerek son verdi.

Itır Esen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler