Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı oğlunun hastalığını açıkladı!

İlgili Postlar

Ebru Şallı oğlunun hastalığını açıkladı!

Ebru Şallı oğlunun hastalığını açıkladı! Ebru Şallı, uzun zamandır ayrı olduğu eski eşi Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya getirdiği küçük oğlunun hastalığı olduğunu açıkladı. Konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalara imza atan Ebru Şallı, oğlunun hastalığını açıklayarak herkesi şoke etti. Ebru Şallı’nın oğlunun hastalığı ne? Ne zamandır bu hastalıkla mücadele ediyor? Tedavi oluyor mu? Sağlık durumu nasıl? Ebru Şallı’nın küçük oğlunun hastalığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Harun Tan Ebru Şallı’ya Mesaj Mı Veriyor?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı hız kesmiyor

Bir dönem podyumların yıldızı olarak parlayan, defilelerin aranan isimlerinden biri olarak dikkat çeken Ebru Şallı, uzun süredir pilates videoları ve programları ile yoluna devam ediyor. Harun Tan ile yıllar önce gerçekleştirdiği evliliği noktalayan ve bu evlilikten iki erkek çocuk dünyaya getiren Şallı, geçtiğimiz yıl yaz aylarından bu yana ünlü iş adamı Uğur Akkuş ile birliktelik yaşıyor. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un aşkı ortaya çıktığı dönemlerde Akkuş evli idi. Uğur Akkuş, olayların ayyuka çıkmasının ardından sıkıntılı bir süreç geçirse de eşi ile boşandı ve Ebru Şallı ile olan birlikteliğine devam etti. Ebru Şallı da bu dönemlerde zor günler yaşadı. Ancak, tüm eleştiri ve tepkilere rağmen aşklarına sahip çıktılar ve yüzük taktılar. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinin önümüzdeki aylarda nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirmeleri merakla bekleniyor.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı’nın oğlunun hastalığı ne?

Uğur Akkuş ile yaşadığı aşk nedeni ile son dönemlerde sık sık gündeme gelen Ebru Şallı, konuk olarak katıldığı bir programda yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti. Şallı, küçük oğlunun hastalığı olduğunu açıkladı. Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Beren’in yurt dışında eğitimine devam ettiğini ve bir sorun olmadığını ifade eden Ebru Şallı, küçük oğlu Pars’tan söz ederken herkesi şoke edecek bir açıklama yaptı. Şallı, Pars’ın lenfoma hastalığına yakalandığını açıkladı. Pars’ın bir yıldır bu hastalıkla mücadele ettiğini ifade eden Şallı, bu süreçte zor günler yaşadıklarını ifade etti.

Harun Tan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler