Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Sessizliğini Bozdu!

Skandal videosuyla sosyal medyada olay yaratan Kerimcam Durmaz sessizliğini bozdu. Hakkında yapılan eleştirilere hiçbir yanıt vermeden uzun süre yorumsuz kalan Kerimcan Durmaz, dün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolarda olay hakkında yorumunu dile getirdi. İşte videoyla ilgili son gelişmeler…

Takipçi Kaybetti!

Kerimcan Durmaz’ın geçtiğimiz hafta uçakta cinsel içerikli video paylaşması gündeme damgasını vurmuştu. Yaşanan bu olay ardından videonun kendinde ait olmadığını söyleyen Durmaz, bu olayın ardından hem eleştiri yağmuruna tutuldu, hem de takipçi kaybetti.

Kerimcan Durmaz’dan Olay Video Hakkında Açıklama Geldi!

Ünlü İsimlerden Sert Tepkiler Ve Uyarılar Geldi

Yaşanan olay sonrası dava açılan Durmaz’a birçok ünlü isimden tepki geldi. Olay yüzünden arkadaşlarıyla arası açılan Durmaz için, Hakan Peker; takip etmediği için videoyu görmediğini ancak nasıl bir video olduğunu tepkilerden tahmin edebildiğini söylemişti. Olayla ilgili olarak “Hapis cezası da paraya çevrilir. O ceza halkı tatmin edecek bir ceza değil. Böyle bir hata Türkiye’de ilk defa oluyor. Burada ciddi, ciddi bir istismar var.” açıklamasında bulunan Hakan Peker, durumun ciddiyetine de dikkat çekmişti.

Hakan Peker Kimdir?

Kerimcan Durmaz Sessizliğini Bozdu!

Düne kadar videodaki görüntünün kendisine ait olmadığını savunan Kerimcan Durmaz, dün takipçilerini şaşırtan bir hamle yaptı. Yaşanan olay için üzgün olduğunu ve daha çok dikkat edeceğini söyleyen Kerimcan Durmaz, takipçilerden ve bu videoya şahit olan herkesten yaptığı bir paylaşımla özür diledi.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler