Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy Sernay Sarıkaya'yı Unutamadı Mı?

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Sernay Sarıkaya’yı Unutamadı Mı?

Geçtiğimiz haftalarda üç buçuk senelik ilişkisinden ayrılan Serenay Sarıkaya hakkında çıkan yeni aşk haberlerine sosyal medya üzerinden tepkisini göstermişti. Ancak dün yaşanan bir gelişme herkesi şaşkına uğratarak Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya’yı unutamadı mı? sorusunu akıllara düşürdü.

Dizi Aşkı Gerçeğe Dönmüştü

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ilişkisi, bir zamanların çok sevilen dizisi olan “Medcezir” sayesinde alevlenmişti. Birbirlerine aşık karakterleri canlandıran ikili, kıza zaman içerisinde birbirinden etkilenmiş ve bir ilişkiye başlamışlardı. O dönemlerde ilişkilerini gizlemeyen hatta birbirlerine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ikili, dizi bittikten kısa bir süre sonra ayrılmıştı.

Çağatay Ulusoy Amerika’ya Gidiyor!

Fotoğrafına Bakarken Yakalandı!

Geçtiğimiz sene Çağatay Ulusoy, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya‘nın fotoğrafına bakarken yakalanmış ve bu olay gündeme damgasını vurmuştu. Üzerine kısa zaman sonra Sarıkaya’nın reklam yüzü olduğu markanın çekimlerinden attığı bir fotoğrafı yanlışlıkla beğenen Çağatay Ulusoy, beğenisini geri çekse de, hala ara sıra eski sevgilisinin profiline girmesi ikilinin hayranları tarafından dikkat çekmişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Çağatay Ulusoy Sernay Sarıkaya’yı Unutamadı Mı?

Geçtiğimiz gün Serenay Sarıkaya’yı yeniden takibe alarak fotoğrafını beğenen Çağatay Ulusoy tüm gözleri yeniden ikilinin üzerine doğrulttu. İkilinin hayranları eski dönemlerden fotoğrafları paylaşırken, Serenay Sarıkaya ise bu duruma tepkisiz kaldı. Duygu Sarışın’la uzun süredir ilişkisi olan Çağatay Ulusoy ise, hala Serenay Sarıkaya’yı unutmadı mı sorunu akıllara düşürdü.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler