Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 10. Bölüm Fragmanı İzle! Erdem Hafızasını Mı Kaybetti?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm Fragmanı İzle! Erdem Hafızasını Mı Kaybetti?

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Bir Aile Hikayesi 9. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Mahur, Beste ve Berk Şile’deki yazlıkta kafa dinlemeye çalışırken davetsiz misafirleri de gelir. Erdem, Beste’ye tam evlenme teklif edecekken birden yere yığılır. Bir Aile Hikayesi 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Erdem hafızasını mı kaybetti?

Cumartesi Dizileri 2019

Erdem Hafızasını Mı Kaybetti?

Bir Aile Hikayesi dizisinin 10. bölüm fragmanında; Erdem hastanede gözlerini açıyor ve karşısında eski eşini görüyor. Onunla samimi bir şekilde konuştuğunu gören beste ikisine de hayretle bakıyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 10. bölüm fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şile’deki yazlığa Beste’nin gelmesinden sonra, oraya Hülya ile Derya’da gelirler. Mahur’un kafası biraz dağılır ve eve dönerler. Behiye hanım eve çıka gelir. Şakir’in eşi olduğunu söyleyen Behiye ile Şakir uzun uzun konuşur.

Beste, artık takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için ameliyat olmaya karar verir. Berk buna karşı çıkar hatta Erdem’le onu ikna etmesi için konuşur. Erdem, Beste’yi kendi evine çağırır ve ona güzel bir sofra hazırlar. Her konuşmasında onun ne kadar güzel bir kişi olduğunu söyler. Beste ise Erdem’in önceki karısının güzel olup onu aldattığı için, Beste’nin kilolu olduğu için ona kimsenin bakmayacağını düşündüğü için kendisi ile birlikte olduğunu zanneder. Yemekte Berk’in ona ameliyat olmayı düşündüğünü de ağzından kaçırınca yemeği terk eder.

Beste, ağlayarak annesinin yanına gider. Olanları anlatır ve ameliyat olmak istediğini söyler. Reyhan, ikna olmak için doktorla konuşmak istediğini söyler. Birlikte doktora giderler ama Reyhan’ın kafasında soru işaretleri kalır.

Aile iftar sofrası için bir araya gelir. Mahur annesini hala affetmemiştir. Berk, Derya ile konuşur ve onun hiç ailesiyle bir sofraya oturmadığını öğrenince onuda iftar yemeğine götürür. Mercan, amcasının yanında Derya’yı görünce biraz amcasını kıskanır. Beste odasında Berk’e kırıldığı için yalnız otururken, Berk gelir ve onun gönlünü alır. Şakir, Behiye’nin evine gider ve onu eve yemeğe getirir.

Tüm aile oturup yemek yerken Erdem gelir. Beste’ye kendisini anlatır ve tam evlenme teklif edecekken yere yığılır.

Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erdem Neden Fenalaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler