Ana SayfaDedikoduKaan Tangöze Seçkin Piriler'e Şiddet Uyguladı Mı?

İlgili Postlar

Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e Şiddet Uyguladı Mı?

Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler, 2016 senesinde ayrılma kararı almışlardı. Ayrıldıkları günden beri aralarında gerginlik devam eden ikili hakkında ilginç iddialar gündeme geldi. Seçkin Piriler’in dün yapmış olduğu şikayet sonrası, akıllara Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e şiddet uyguladı mı? sorusu düştü. İşte o iddia hakkında detaylar…

Kıvılcım Ural’la Çocuklar Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz haftalarda Kaan Tangöze yeni eşi Kıvılcım Ural ile çocuklarını bir araya getirdi. Seçkin Piriler’in şehir dışında olduğu esnada günü birlikte geçirip, hep beraber yemek yediler. Çocukların eğlenmesi için bir gün düzenleyen Kaan Tangöze’nin o günü aynı zamanda o gün çocuklarının kardeşiyle de kaynaşması için düzenlediği iddia ediliyor.

Ayrıldılar’ denilen Kaan Tangöze, sevgilisiyle görüntülendi!

Seçkin Piriler’den Sert Tepki

Seçkin Piriler, 2017 senesinde Kıvılcım Ural’ın çocuklarına yaklaşmaması için 6 ay uzaklaştırma cezası talep etmişti. Bu talep mahkeme tarafından incelendikten sonra onaylanmış ve bu nedenden dolayı Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler büyük bir gerginlik yaşamıştı. Kıvılcım Ural’ın çocuklarıyla bir arada olmasını istemeyen, Piriler’den bu buluşmaya da büyük tepki geldi.

Seçkin Piriler Kimdir?

Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e Şiddet Uyguladı Mı?

İddialara göre, Seçkin Piriler o şehir dışındayken çocuklarının ondan habersiz olarak Kıvılcım Ural’ın yanına götürülmesinden rahatsız oldu ve bunu dile getirdi. Ardından Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasında büyük bir tartışma yaşandı. Kaan Tangöze‘nin Seçkin Piriler’in evine gitmesi tartışmayı daha da şiddetlendirdi ve ikili velayet kavgasına tutuştu. Bu esnada Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler’e şiddet uyguladığı iddiaları bulunuyor. Olay hakkında şikayetçi olan  Piriler henüz bir açıklama yapmasa da, dün Kağıthane Devlet Hastnesi’nden “Darp raporu” aldığı doğrulandı.

Kaan Tangöze Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler