Ana SayfaDizilerHercai 11. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Miran Kına Gecesinde Reyhan'ı Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Hercai 11. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Miran Kına Gecesinde Reyhan’ı Kaçırıyor!

Atv ekranlarının yeni fenomen dizisi Hercai 10. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, Şadoğlu konağına gidip Reyhan’ı vermeleri karşılığında hacizleri durduracağını söyler. Nasuh, Reyhan’ın satılık olmadığını onu Azat’la evlendireceğini söyler. Düğün hazırlıkları başlar. Nasuh’un planı Reyhan’ı gelin etmek değil öldürmektir. Reyhan’ın Azat’la evleneceğini öğrenen, Miran kına gecesinde Reyhan’ı kaçırıyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran Kına Gecesinde Reyhan’ı Kaçırıyor!

Hercai 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Miran, Nasuh ağanın karşısına çıkıp düşmanlığa son vereceğini, borçları da sileceğini söylüyor. Nasuh ağa ne istediğini sorduğunda, yalnızca Reyhan’ı istediğini söyler. Ama Nasuh, Azize’nin kendilerini yanlış anlattığını, Şadoğluların bir Aslanbey karşısında boyun eğmeyeceğini, Reyhan’ın konakta kalacağını, konağın hem kızı hem gelini olacağını Azat’la evleneceğini söyler. Aslanbeylere kapatma yapacak kızları olmadığını söyleyen Nasuh’un kararına herkes çok şaşırır.

HERCAİ 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nasuh ağanın bu sözlerinden sonra Miran, Reyhan’ın kolundan tutup kendisiyle gelmesini ister. Ama Reyhan, o sırada kapının önünde Gönül’ü görünce ona dedesinin dediği gibi konağın hem kızı hem gelini olacağını söyler. Reyhan, Miran’a kendisine yaptığı onca şeyden sonra birde parayla kendisini satın almaya kalktığını yüzüne vurup olması gereken yere gitmesini söyler.

Miran gittikten sonra onun bu kararına herkes tepki gösterir. Reyhan, dedesine niyetinin ne olduğunu, az önce kafasına silah dayadığını ne yapmaya çalıştığını sorar. Konu o bile olsa Aslanbeylere boyun eğmeyeceğini söyler. Nasuh ağanın planı tek erkek torunu Azat’la evlendirmek değildir. Reyhan’ı intihar süsü verip öldürmektir.

Miran dönüp giderken Gönül’ü görür oraya geldiği için ona sinirlenir. Miran, sinirle babaannesinin karşısına çıkıp, nasıl böyle bir şey yaptığını sorunca babaannesinden tokat yer. Miran kendisinin yüzünden Reyhan’ı Azat’la evlendireceklerini söylediğinde babaannesi o kızın peşini bırakmasını ister. Miran bırakamayacağını söyler. Azize, Miran’a, annesinin mezarına gidip ona onurunu ayaklar altına aldığını ona anlatmasını söyler.

Miran, fırsatını bulup Reyhan’ın karşısına çıkar, o da kendisinin satılık olmadığı onun kapatması hiç olmayacağını söyler ve Gönül’ün verdiği düğün fotoğrafını ona verir. Miran, sinirle konağa gidip Gönül’ü boşayacağını haykırır. Bunu duyan Gönül, Reyhan’ın kına gecesi olduğunu söyler. Sultan, Azize’yi bu evliliğin devam etmesi konusunda tehdit eder. Reyhan’ın kına gecesi yemeği verilir konağın  içi davetlilerle doludur. Gü,l ablasını konaktan dışarı çıkarttığı sırada Miran Reyhan’ı atına bindirip kaçırır.

Hercai 10. Bölüm Fragmanı Geldi! Gönül’ün Korktuğu Başına Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler