Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Yücel'in Şimdiki Kurbanı Alıço Mu?

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Yücel’in Şimdiki Kurbanı Alıço Mu?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. sezon 33. bölümü ile 20 mayıs pazartesi akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde: Uluç, Yücel tarafından vurulmuş ve Alico’yu rehin almıştı. Daha sonra Yamac’a yine siyah bir zarf gelmişti. Siyah zarf demek Yücel, yine birini kurban etti demek. Yücel’in şimdiki kurbanı Aliço mu?

Pazartesi Dizileri 2019

Yücel’in Şimdiki Kurbanı Aliço Mu?

Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmana geldi. Fragmanda; Yamaç, hastaneye kaldırılıyor. Sultan, İdris’in karşısına çıkıp çocuklarının torunlarının onun hatalarının bedelini ödemek için canlarını verdiklerini, ama bundan sonra gerekiyorsa İdris’ten hayatını ailesi için feda etmesini istiyor. Cumali, babasını kaybeden Damla’nın elini tutup artık ondan hiçbir şey beklemediğini söylüyor. Salih, Yamaç’a sevdiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceklerini söylüyor ve ona Aliço’nun fotoğrafını gösteriyor.

İşte Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Azer, Timsah’a Koçovalılar’ın kardeşini neden öldürdüklerine anlam veremiyor. Yücel, Azer’in yanına gidiyor ve ona Koçovalılar’la tek başına başa çıkamayacağını söylüyor. Azer, onun teklifiyle fazla ilgilenmiyor. Koçocalılar, Kahvede oturup ne yapacaklarını düşünürken İdris, kendisini takip etmelerini istiyor. Birden kendilerini futbol sahasında futbol oynarken buluyorlar. Selim, Uluç’tan paraları alıyor. Uluç, Remzi’yi arayıp paraları verdiğini söylediğinde, onların çoktan Azer’e parayı teslim ettiklerini ama Azer’in yaktığını söylüyor.

Damla, babasını kurtarmaya giderken Cumali, onu görüp baştan beri babasının hain olduğunu bildiğini söylediğinde Damla, yeni öğrendiğini söylüyor. Yamaç, Salih’i Azer, takip eder. Azer, Yamaç’ın karşısına çıktığı anda, çevresi sarılır. Yamaç, Azer’e düşmanı olmadığını ama düşmanı olmak isterse ikisinden birinin kanının akacağını söyler. Salih, Azer’e seslenip futbol maçı oynamayı teklif eder.

Uluç, kahveye gidip İdris’in karşısına oturduğunda İdris, yüzüne baktığına göre utanmayı unutmuş olduğunu söyler. Ailesini neyin karşılığında sattığını sorar. Uluç ise köksüz olduğunu, kendisinin düştüğünde tutan olmadığını söylediğinde, İdris kızı olduğunu söyler. Onun erkek evlat gibi olmadığını söyler. Uluç, Yücel’i arayıp Riva’daki depoya gelmesini söyler. Yücel, Timsah’dan, Azer’in Koçovalar karşısında kendisinin yanında olmasını ikna etmesini ister.

Koçovalılar o adreste Yücel’in gelmesini beklerler. Bir araba gelir ve Uluç’u o arabanın yanına gönderdiklerinde araba hareket eder ve Uluç vurulur. Aliço’da Yamaç’ın sözünü tutmayıp onların peşinden gitmiştir. Yücel Aliço’yu görüp onu alır. Daha sonra Yamaç’a siyah bir zarf gelir.

 Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yücel Aliço’ya Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler