Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yücel Aliço'ya Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yücel Aliço’ya Ne Yapacak?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 2. sezon 32. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Damla, babasının Yücel’le yaptığı iş birliğini öğreniyor. Yinede ona yardım ediyor ama onu bekleyen sona engel olamıyor. Uluç, Yücel’i arayıp Riva’da bir adrese gelmesini söyler. Koçovalılar orada onu yakalamak için pusu kurarlar. Yamaç, Aliço’yu götürmek istemez ama o uzun namlusunu alıp oraya gider. Aliço Yücel’in eline geçer. Yücel Aliço’ya ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yücel Aliço’ya Ne Yapacak?

Azer, Timsah’a Koçovalılar’ın kardeşini neden öldürdüklerini anlamadığını söylüyor. Yücel, Azer’in yanına gidip, onun tek başına Koçovalılar’la başa çıkamayacağını söylüyor. Azer, onun teklifini kabul etmiyor. Yücel, İdris’in babasını öldürdüğünü söylediğinde, ilgilenmiyor onu oradan kovuyor.

ÇUKUR 2. SEZON 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Koçocalılar, Kahvede oturup ne yapacaklarını düşünüyorlar. İdris, sinirleniyor ve kendisini takip etmelerini istiyor. Birden kendilerini futbol oynarken buluyorlar. Selim, Uluç’un yanına gidip paraları alıyor. Uluç, Remzi’yi arayıp paraları verdiğini söylediğinde, onların çoktan Azer’e parayı teslim ettiklerini Azer’in yaktığını söylüyor.

Uluç, Yücel’i arayıp nerede olduğunu soruyor. Oda gelmemesini, takip edilebileceğini söylüyor. Damla, babasını kurtarmaya giderken Cumali, onu görüp baştan beri babasının hain olduğunu bildiğini söylüyor. Damla, yeni öğrendiğini, onun babası olduğunu söylüyor. Damla, babasını arabasına bindirip, takip eden adamları atlatır ve emniyetli bir yere giderler.

Yamaç, Salih’i Meliha’nın evinden alır ve birlikte çıkarlar. Azer, peşlerinden takip eder. Onları futbol sahasında bulur. Azer, Yamaç’ın karşısına çıktığında, çevresi sarılır. Yamaç, ona düşmanı olmadığını söyler. Ama düşmanı olmak isterse ikisinden birinin kanının akacağını söyler. Salih, sahadan Azer’e seslenip futbol maçı oynamayı teklif eder.

Uluç, kahveye gidip İdris’in karşına oturur. İdris, yüzüne bakabildiğine göre utanmayı da unuttuğunu söyler. Ailesinin neyin karşılığında sattığının hesabını sorar. Uluç ise köksüz olduğunu, kendisinin düştüğünü ve tutan olmadığını söylediğinde, İdris kızı olduğunu söyler. Onun erkek evlet gibi olmadığını söyler. Uluç’a Yücel’i arayıp Koçovalılar’dan kurtulduğunu, Riva’daki depoya gelmesini söyler. Yücel, Timsah’a gidip, Azer’in Koçovalar karşısında kendisinin yanında olmasını ikna etmesini ister.

Yücel’in verilen adrese gelmesini bekleyen Koçovalılar, Uluç’u gelen arabaya gönderirler. Araba birden hareket eder ve ardından Uluç vurulur. Aliço, Uluç vurulduktan sonra Yücel’i görür. Aliço, Yücel tarafından rehin alınır. Yamaç’a yine bir siyah zarf gelir.

Çukur 2. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Çukur’da Kim Ölecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler