Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 16. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Benim Oğlumsun!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 16. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Benim Oğlumsun!

Star Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları 16. yeni bölümü ile 19 mayıs pazar akşamı izleyicisi ile buluşacak. Umay, Yıldırım’a bir oğlu olduğunu söylüyor. Ümran’ın içi içini yiyor. Yıldırım’dan gerçekleri saklamak hoşuna gitmiyor. Yıldırım, Savaş ismindeki genci buluyor ve karşısına çıkıp, Sen benim oğlumsun diyor.

Pazar Dizileri 2019

Sen Benim Oğlumsun!

Kardeş Çocukları 16. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Umay, Yıldırım’a önce çocuğu Ümran’a verdim diyor. Yıldırım’ın ilk aklına gelen isim Hayat oluyor. Umay, oğlunun olduğunu söylüyor. Yıldırım bir tamirhanede çalışan Savaş isimli gencin karşısına çıkıp babası olduğunu söylüyor. Umay, Savaş’ı para vererek bu oyunu oynaması için ikna etmiştir.

İşte Kardeş Çocukları 16. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Hayat, annesi ile teyzesine sabaha kadar ulaşamıyor. Cemal’in ölüsünü kömürlüğe gömen iki kardeş perişan bir halde sabaha karşı eve dönüyorlar. Umay’ı evde bekleyen Reşat, Umay’ın boğazına sarılıp, Hayal’e Cansel’in adresini verdiği için hesap soruyor. Hayal ise babası ile Cansel’i aynı yatakta gördükten sonra babasını

Reşat, tüm mal varlığını Umay’a devreder ve Cansel’in evine gider. Ümran adına eve mektup gelir. İlk mektupta ‘katil’, ikincisinde ise ‘Senin kocanı öldürdüğünü gördüm’ yazıyordur. Ümran, Kevser’den şüphelenir ve onunla konuşmaya gider. Ama Kevser’in bir şeyden haberi yok abisinin nerede olduğunu sorar. Yıldırım, Ümran’a bebeğin yaşadığını öğrendiğini söyler. Ümran, hiçbir şey söylemez. Eve gidip, Umay’a Yıldırım’ın çocuğun yaşadığını bildiğini söyler.

Yıldırım, Ümran’ın yanına gider ve onun kürtaj sırasında Umay’ın yanında olmadığını bildiğini, çocuğunun kız mı erkek mi nerede olduğunu sorar. Ümran, Umay’ın dolduruşuyla Yıldırım’a hiçbir şey anlatmaz. Ümran, çocuğunun doğduğunu kimden öğrendiğini öğrenir. Umay, kadını bulup para teklif ederek  Yıldırım’ın oraya geldiğinde yalan söylediğini anlatmasını ister. O sırada Yıldırım, içeri girer ve Umay’ın çirkin teklifini duyar.

Yıldırım, daha önce kadına gidip, Umay’ın onun yanına geldiğinde kendisine haber vermesini istemiştir. Umay, öfkeyle evden çıkar. Ama Yıldırım onu köşeye sıkıştırıp çocuğunu kime verdiğini sorduğunda, Ümran’a verdiğini söyler.

Köşeye Sıkışan Umay Topu Ümran’a Atıyor! Kardeş Çocukları 15. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler