Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 8. Bölüm Fragmanı İzle! Ceren Kimle Evleniyor?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 8. Bölüm Fragmanı İzle! Ceren Kimle Evleniyor?

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Zalim İstanbul 7. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şeniz, Ceren’in bebeğini aldırmamıştır. Ama Ceren için başka planları vardır. Ceren’i gelini olarak kabul etmiş gibi görünür ona pırlanta kolye ve yüzük alır. Agah ve Cenk’in şehir dışında olduğu gün Ceren hariç herkesi konaktan gönderir. Ona gelinlik provası yaptıracağını söyleyip gelinlik giydirir. Ceren nikah masasına oturur. Ceren kimle evleniyor?

Pazartesi Dizileri 2019

Ceren Kimle Evleniyor?

Zalim İstanbul 8. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda; Seher, Ceren’in gelinliğine bakarak gözyaşı döküyor. Ceren, Agah beyin elini öpüyor. Şeniz, Ceren’i Nedim’le mi evlendirdi bilinmez elinde nikah defteri gözyaşları içinde görünüyor. Şeniz, Ceren’e nereye ait olduğunu onun karar vereceğini söylüyor.

İşte Zalim İstanbul 8. bölüm ilk fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah’la Seher, Cenk ile Cemre’nin buluştuğu evin önünde karşılaşırlar ve onları ne şekilde görecekleri için telaşlanırlar. İçeri girdiklerinde Cenk sevgili olduklarını söyler. Ama Agah, Cemre’nin şaşkın surat ifadesinden aralarında bir şey olmadığını anlar. Seher, kızının Cenk’e gönlünü kaptırmış olmasına ihtimal vermez. Cemre, annesinin sorularını karşılıksız bırakır.

Şeniz, çakma doktordan bir iğne alıp Nedim’e encekte ediyor. Nedim, şuurunu kaybedip Şeniz’in boğazını sıkmaya başlıyor. Cenk, annesinin çığlıklarını duyup koşuyor ama hiçbir şey yapamayıp donup kalıyor. Agah’la Cemre’de sesleri duyup gittiklerinde, Şeniz’i Nedim’in elinden zor kurtarıyorlar. Cemre, yerdeki enjektörü görüp alıyor.

Şeniz, oğluna enjektörü Cemre’den almasını istiyor. Cenk, Cemre’nin çantasından enjektörü zorla alıyor. Ama Cemre, akıllılık yaparak çantasına başka enjektör koyup gerçeğini cebine koymuştur. Arkadaşıyla görüşüp, enjektörü ve Nedim’in kullandığı ilacı tahlil etmesini istiyor. Şeniz, Agah’dan oğlunu da iş gezisine götürmesini istiyor. Onlar gittikten sonra tüm personele izin veriyor ve evde tadilat yapacağını söylüyor. Nedim’in de emara gideceğini söylüyor.

Cemre, Cenk’i arayıp annesinin bir şeyler karıştırdığını söylüyor. Babasından Nedim’in emar randevusunun haftaya olduğunu öğrenince hemen İstanbul’a geri dönüyor. Agah’da peşinden dönüyor. Şeniz, Ceren’e gelinlik giydiriyor ve ona peri kızı gibi olduğunu söyleyip, gözlerini kapatmasını istiyor. Yukarı çıkarıp gözlerini açmasını istediğinde Ceren şok içine baka kalıyor.

Zalim İstanbul 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Nedim Şeniz’i Boğazlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler