Ana SayfaDizilerKöşeye Sıkışan Umay Topu Ümran'a Atıyor! Kardeş Çocukları 15. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Köşeye Sıkışan Umay Topu Ümran’a Atıyor! Kardeş Çocukları 15. Bölüm Özeti!

Star Tv ekranlarının Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları 15. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; bir hamle ile yerdeki silahı alıp Cemal’i öldürüyor. İki kardeş onu kömürlüğe gömüyorlar. Yıldırım, çocuğunun doğduğunu öğreniyor ve Umay’ı köşeye sıkıştırıyor. Köşeye sıkışan Umay topu Ümran’a atıyor. Çocuğu Ümran’a verdiğini söylüyor.

Pazar Dizileri 2019

Köşeye Sıkışan Umay Topu Ümran’a Atıyor!

Hayat, annesi ile teyzesine ulaşamıyor. Cemal’in ölüsünü kömürlüğe gömen iki kardeş perişan bir halde sabaha karşı eve geliyorlar. Umay’ı evde bekleyen Reşat, onun boğazına sarılıp, Hayal’e Cansel’in adresini verdiği için hesap soruyor. Hayal ise babası ile Cansel’i aynı yatakta gördükten sonra babasına olan öfkesi dinmiyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ümran’la Hayat, Reşat’ın elinden Umay’ı zor kurtarıyor. Umay, kızına kendisinin ona mesaj atmadığını söylese de kimse ona inanmıyor. Ertesi gün Umay, Reşat’a sözleşmeyi imzalatıp neyi var neyi yok tüm mal varlığını kendi üzerine geçirir. Reşat’ın valizlerini hazırlatıp kapının önüne koyar. Reşat, çaresiz Cansel’in yanına gider.

Ümran adına eve mektup gelir. ilk mektupta ‘katil’ yazıyordur. İkincisinde ise ‘Senin kocanı öldürdüğünü gördüm’ yazıyordur. Ümran, Kevser’den şüphelenir ve onun yanına gider. Ama Kevser’in bir şeyden haberi yoktur. Onu bahçede gören Yıldırım, Ümran’a bebeğin yaşadığını bildiğini söyler. Ümran, hiç bir şey söylemeden oradan uzaklaşır. Eve gidip, Umay’a Yıldırım’ın çocuğun yaşadığını öğrendiğini söyler.

Yıldırım, Ümran’ın yanına gidip, onun kürtaj sırasında Umay’ın yanında olmadığını bildiğini, çocuğunun kız mı erkek mi nerede olduğunu sorar. Ümran, Umay’ın dolduruşuyla Yıldırım’a hiçbir şey anlatmaz. Ümran, çocuğunun doğduğunu kimden öğrendiğini sorar Yıldırım’a o da söyler. Umay, kadını bulup para teklif eder ve Yıldırım’ın oraya bir  daha geldiğinde yalan söylediğini anlatmasını ister. O sırada Yıldırım, oraya gelir ve Umay’ın çirkin teklifini duyar.

Yıldırım, daha önce kadına gelip, Umay’ın onun yanına geldiğinde kendisine haber vermesini istemiştir. Umay, öfkeyle evden çıkar ama Yıldırım onu köşeye sıkıştırıp çocuğunu kime verdiğini sorar. O da Ümran’a verdiğini söyler.

Kardeş Çocukları 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Çocuğu Ümran’a Verdim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler