Ana SayfaÜnlülerSen Anlat Karadeniz Dizisi Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Bitiyor Mu?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Bitiyor Mu?

Atv’nin en çok reyting alan dizisi olan Sen Anlat Karadeniz projesinde neler oluyor? Daha önce reytinglerde bir düşüş yaşaması ile gündeme gelen dizi final yapmaya mı hazırlanıyor? Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranlarına kötü haber! Tüm detaylar haberin devamında…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Bitiyor Mu?

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Başladığı günden bu yana reyting rekorları ve aldığı ödüller ile sık sık magazin gündeminde olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde neler oluyor? Son birkaç haftadır izleyiciden birkaç tepki alan, olumsuz yorumları artan dizi bu hafta 52. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkması bekleniyordu. Fakat Sen Anlat Karadeniz takipçilerine kötü haber geldi. Sevilen dizinin bu hafta yayınlanmayacak olması, kötü yorumlardan ve reytinglerde ki düşüşlerden sonra akıllara final mi yapıyor sorusunu getirdi.

Çukur’a Sen Anlat Karadeniz’den Bomba Transfer!

Dizi Neden Yayınlanmıyor?

Başladığı günden bu yana reyting anlamında birçok kez başarıya imza atmış fakat son haftalarda olumsuz yorumlara maruz kalan Sen Anlat Karadeniz dizisinin Yapımcılığını Sinegraf’ın üstleniyor. 52’inci yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizi maç yayını nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek. ATV’de 15 Mayıs Çarşamba akşamı canlı yayınlanacak olan Akhisar-Galatasaray Ziraat Kupası final maçı ekrana gelecek.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Bitiyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler