Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir'den Candan'a Romantik Evlenme Teklifi!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir’den Candan’a Romantik Evlenme Teklifi!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 32. yeni bölümü ile 17 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Cemal Demir için kendisini riske atmıştı. Demir, Reşat’ın elinden nasıl kurtuldu bilinmez ama, evde Candan’la süpriz bir yemek yiyor. Yemekte, Demir’den Candan’a romantik evlenme teklifi geliyor. Onu öldü sanan Candan ise mutluluktan havalara uçuyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir’den Candan’a Romantik Evlenme Teklifi!

Kızım 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Öykü, garson oluyor ve babasıyla Candan’a ne yemek istediklerini soruyor. Demir, Candan’a bir şey soracağını söylüyor ve ona evlenme teklif ediyor. Candan, zaten evli olduklarını söylediğinde Demir, evet ama formalite diyor. Candan, evet deyip ikili birbirlerine sarılıyorlar. Uğur’la Öykü’de onların mutluluklarını şahitlik ediyor.

İşte Kızım dizisi 32. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1127592840371015682

KIZIM DİZİSİ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Reşat, Demir’i öldürmüyor ve onu bir yere kapatıyor. Demir’e bir müzayede olacağını ve orada değerli bir kolyeyi çalmasını istiyor. Demir, kızını görmek istediğini söylediğinde, Reşat, ailesinin onu öldüğünü zannettiklerini söylüyor. Uğur’la Cemal’e, Demir’in ölüm haberi geliyor. Demir’i teşhis etmek için morga giden Cemal, cesedin Demir olduğunu onaylıyor.

Cemal, eve gidip, Candan’ı dışarı çağırıyor ve ‘Başımız sağ olsun’ diyor. Candan fenalaşıyor ama Öykü’ye belli etmemeye çalışıyor. Öykü’yü arkadaşının annesine bırakıp cenaze işlemlerine başlıyorlar. Uğur’la Cemal gözyaşları içinde Demir zannettikleri kişiyi gömüyorlar.

Demir, Reşat’dan ailesini geriden görmek için izin alıyor. Mezarlıkta uzaktan onları seyreden Demir, bir fırsatını bulup Cemal’in arabasının camına büyük müzayedenin broşürünü bırakıyor. Cemal, şifrelerin peşine düşüp Demir’i görüyor. Demir, Reşat’ın adamının elinden kurtulup Cemal’e başına gelenleri anlatıyor.

Cemal, Öykü’ye babasını getireceği konusunda söz veriyor. Müzayede gününde Demir garson kılığında müzayedeye katılıyor. Cemal’de oraya katılımcı olarak gidiyor. Demir, kolyeyi sahtesiyle değiştirmesi gerekiyor. Plan ise elektrikler kesilecek, Demir’de kolyenin gerçeğini alıp sahtesini yerine koyacaktır. Elektrikler kesiliyor ve Demir kolyenin gerçeğini alıyor.

Müzayedede birden kapılar kilitleniyor. Demir, cebindeki kolye ile yakalanmaktan korkarken Cemal, Demir’in cebinden kolyeyi alıp kendi cebine koyuyor. Cemal, Demir için kendini tehlikeye atıyor.

 Kızım 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemal Demir İçin Kendini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler