Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinde Flaş Ayrılık! İki Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinde Flaş Ayrılık! İki Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor!

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Yasak Elma’ya iki yeni oyuncunun katılmasıyla dizinin seyri değişmeye başlamıştı. İki başrol oyuncusu diziden ayrılıyor. İzleyicileri üzecek bu kararda, dizideki sevilen iki oyuncunun nasıl ayrılacakları hikayeleri nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Pazartesi Dizileri 2019

İki Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor!

Yasak Elma dizisi 27 mayıs akşamı sezon finali yapacak. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği dizinin sezon finali karının ardından iki önemli oyuncunun diziden ayrılacağının duyulması şok etkisi yarattı. Dizinin ilk bölümünden itibaren en dikkat çeken ikili, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin projeye veda edeceği öğrenildi.

Birbirlerini seven ikili uzun süre aralarındaki engelleri kaldırmak için uğraşmış, sonunda nikah masasına oturmayı başarmışlardı. Aralarındaki boy farkından dolayı dikkat çeken çiftin ciddi bir fan grubu var. Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin 46. bölümde diziden ayrılacağı açıklandı.

İki Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor

Diziye son olarak Nesrin Cavadzade katılmıştı. Kaya’nın kız kardeşi Şahika karakterini canlandıran Cavatzade’nin gelişiyle dizinin seyri değişmeye başlamışken, Ergici ve Tuna’nın projeden ayrılmaları şok etkisi yarattı. Sosyal medyada ZeyAl etiketiyle paylaşım yapan izleyiciler, Alihan’la Zeynep karakterini birbirlerine çok yakıştırdıklarını, hatta sırf onlar için bu diziyi izlediklerini söyleyen izleyiciler için bu ayrılık kararı hayli üzücü olacak.

Alihan ile Zeynep, diziden ne şekilde ayrılacakları, onları nasıl bir sonun beklediği merak ediliyor.

Yasak Elma 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şahika Halit’e Kur Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler