Ana SayfaDizilerYasak Elma 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şahika Halit'e Kur Yapıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şahika Halit’e Kur Yapıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerin Yasak Elma 45. yeni bölümü ile 13 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde neler olacak merakla bekleniyor. Kaya’nın gözü yükseklerde kız kardeşi Şahika’nın gelmesi ve Yiğit’le işbirliği yapıp Ender’i bitirme planlarının yanı sıra Halit’i de gözüne kestirmiş görünüyor. Yasak Elma 45. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Şahika Halit’e kur yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika Halit’e Kur Yapıyor!

Yasak Elma dizisinin yayınlanan son fragmanında; Şahika, Halit’in ilgisini çekmeye çalışıyor. Bunun farkına varan Ender, Şahika’nın Halit’e yakınlaşmasından rahatsız olmuyor. Çünkü onu Halit’le yakınlaşmasının Yıldız’ın planı olacağını düşünüyor. Yıldız, aynı planlar geldiği için aynı planla da gideceğini düşünüyor.

İşte Yasak Elma 45. Bölüm 2. Fragmanı..

YASAK ELMA 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, eve gelip eşyalarını toplayıp Ender’in yanına gideceğini, giderken de Yıldız’a, ondan boşanacağını söyler. Halit’den sonra evi Zehra ve Lila’da terk eder. Yiğit, annesinden intikam almak için holdinge iş başvurusunda bulunur. Tülin onun zekasından etkilenir ve onu işe alınır.

Alihan’la Zeynep, boşanma konusunu Halit’le konuşmak için buluşurlar. Halit, Yıldız’dan ayrılmakta kararlı olduğunu söyler. Ayrıca, Zeynep’e Yıldız’ın babası gibi  akrabalarının olup olmadığını sorar ve Alihan’a dikkatli olmasını söyler.

Zerrin, Erim’in vurulmasından sonra Zeynep’e karşı tavırı değişir. Sürekle kardeşini arar ve ulaşamayınca telaşlanıp eve gelir. Zeynep, Hazal’ın Alihan’ın eski sevgilisi olduğunu, bunun da Elif’in oyunu olduğunu anlar.

Yıldız Halit’e, babasının Ender’den para almadan bilgi vermeyeceğini. Erim’in vurulmasında Ender’in de parmağı olduğunu söyler. Halit, Ender’in hesaplarını araştırır ve 100 bin lira çektiğini görür. Ender, Caner’in yardımı ile bu parayı bağış yaptığı yalanına Halit’i inandırır.

Ender, Erim’in iyileşmesi şerefine bir yemek verir. Oraya garson olarak Yiğit giderek annesini yakından görür. Yanlışlıkla bardakları kıran Yiğit’e Ender kırıcı sözlerde bulunur. Ertesi gün Yiğit, Kaya ile konuştuğunda, Kaya onun konuşmalarından şüphelenerek, Tülin hanıma onu araştırmasını söyler.

Yıldız, kendi ayağına bir ağırlık atarak inciterek Halit’in yanına gelmesini sağlar. Yıldız, Zehra ile Caner’in ilişkisini öğrenir ve onu tehdit eder. Ender, Kaya’nın evine gittiğinde Kaya’yı, bornozla yanında güzel bir bayanla görür.

Yasak Elma 45. Bölüm Fragmanı Geldi! Şahika ile Yiğit Ender’e Karşı İşbirliği Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler