Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir'den Büyük İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir’den Büyük İtiraf Geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 33. yeni bölümü ile 13 mayıs pazartesi günü Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde heyecan yükseliyor. Ercüment’in elinden Gülten’i son anda kurtarmaya giden Yılmaz vuruluyor. Fekeli oğlu için gözyaşı döküyor. Bu arada Seher’in hamile olduğunu ortaya çıkıyor. Demir’den büyük itiraf geliyor. Hünkar, Seher’in hamile olduğunu oğluna söylediğinde Demir, benden olması imkansız çünkü benim çocuğum olmuyor diyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir’den Büyük İtiraf Geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Hünkar, elindeki silahı Demir’e uzatıp Ercüment’in Yılmaz’ı vurduğunu söylüyor. Demir de ölüm ölmediğini soruyor. Fekeli, Yılmaz’ın başında gözyaşı döküyor. Züleyha, arabası ile hastaneye koştuğunda Demir, ona engel olmaya çalışıyor. Dizide ölen kim? Seher’in hamile olduğu ortaya çıkıyor. Hünkar hanım oğluna Seher’in hamile olduğunu söylediğinde bunun imkansız olduğunu kendisinin çocuğu olmadığını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1127186591619796993

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, yatağında Seher’i gördükten sonra onu kovuyor. Seher, ağlayarak konağa geldiğinde kimseye bir şey anlatmıyor. Hünkar, Seher’e neler olduğunu sorduğunda, Demir beyin kendisini arzuladığını söyleyip kendisi ile birlikte olduğunu söylüyor.

Züleyha, neler olduğunu sorduğunda Hünkar, Seher’in Demir’in arabasını kullanıp ağaca çarptığını, Demir’in de ona tokat attığını söylüyor. Ercüment, Teyzesine çok borcu olduğunu Demir’in arkasını nasıl topluyorsa kendisinin arkasını da toplamasını ister.

Fekeli, Hünkar’ı arayıp görüşmek istiyor. Demir. annesini takip ettiğinde kulüpte ikisini baş başa yakalıyor. Yanlarına gidip neler olduğunu soruyor. Fekeli, birilerinin onun ve Yılmaz’ın arasının kötü olduğundan yararlanıp hainlik yaptığını anlatıyor.

Muhtarın oğlunun düğünü oluyor. Fekeli ve Hünkar oraya nikah şahidi oluyorlar. Hünkar, Gülten’e gelin bohçası verip düğün evine götürmesini istiyor. Gülten’i tek başına gören Ercüment, ona yol soruyor. Tenha bir yere geldiklerinde Gülten’e saldırmaya başlıyor. Gülten karşı çıktığında ise, Seher Demir’in koynuna giriyor bir şey olmuyor diyor.

Yılmaz, Müjgan’ın babasına gönderilen mektubu yazanın Gülten olduğunu anlayıp onunla konuşmak için Gülten’i arıyor. Gülten’in gelin evine gittiğini öğrenip yola koyuluyor. Yılmaz, Gülten’in çığlıklarını duyuyor. Hünkar hanımda Ercüment’in yürüyüşe gittiğini öğrenince şüphelenip telaşlanıyor. Yılmaz, Gülten’i perişan halde buluyor. Ama Ercüment, silahıyla Yılmaz vuruluyor. Hünkar’da son anda yetişiyor.

Gülten Ercüment’in Elinden Kurtulamıyor! Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler