Ana SayfaDizilerKuzgun 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Rıfat Hapisten Kurtuluyor Mu?

İlgili Postlar

Kuzgun 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Rıfat Hapisten Kurtuluyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzgun 14. yeni bölümü ile 15 mayıs çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde Kuzgun, Dila’ya süpriz bir doğum günü hazırlar. Birlikte çok güzel bir gece geçirirler. Dila, ertesi gün Kudret’le yaptığı işbirliğine son vermek için onunla buluşur. Dila’nın polisle işbirliği yapmasından şüphelenen Kuzgun Kudret’le Dila’yı uzaktan görür. Kuzgun 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Rıfat hapisten kurtuluyor mu?

Çarşamba Dizileri 2019

Rıfat Hapisten Kurtuluyor Mu?

Kuzgun 14. bölüm yeni fragmanında; Dila, Kuzgun’un kendisini Kudret’le gördüğünden habersiz her şeye yeniden başlamış gibi ona sarılıyor. Dila, abisine bu iş bittiğin oradaki çalışanlarla aralarında bir bağlantı kurulmaması gerektiğini söylüyor. Ali, kelepçelenip tutuklandığı görülüyor. Ama daha sonradan Rıfat, Ali ile birlikte özgür kaldığı görülüyor. Rıfat hapisten nasıl kurtuldu? Kudret, Dila’ya tüm sevdiklerini kaybedeceğini, sırf, Kuzgun’a aşık olduğu için olmak istediğin insandan vazgeçtiğini söylüyor.

İşte Kuzgun 14. bölüm fragmanı..

KUZGUN 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila’nın alıkonulduğu yere Kuzgun gelir ama gözlerini açtıklarında Bora, Ferman tarafından öldürmüş olur. Kuzgun, hayal meyal olanları hatırlar. Polisler gelir ama Bora’nın cesedi ortada yoktur. Kartal, dükkana geldiğinde Seda onu hala bekliyordur. Ali oraya geldiğinde Seda’yı orada görünce ikisi arasında bir şeyler olduğundan şüphelenip Seda’yı onunla bir daha görüşmemesi konusunda uyarıyor.

Kuzgun, Dila’yla birlikte Meryem’in evine giderler. Kuzgun, Dila’nın çantasındaki telefonu görür. Arabasına da takip cihazı olduğunu fark edip, Dila’yı göz hapsine alır. Dila’nın asistanının polis memuru olduğunu öğrenen Kuzgun, Dila’dan iyice şüphe duyar.

Kuzgun, Dila’nın günlüklerini okuduğunda, eve uyuşturucuyu koyanın o olduğunu öğrenir. Çocuk olduğunu için onu affeder. Dila’nın günlüğünden hayalindeki evi öğrenir. Kuzgun, Dila’yı arayarak verdiği adrese gelmesini söyler. Kudret, babasını kurtarmak için söz vermiş, karşılında ise Behram’la Kuzgun’u ister. Dila’da arada kalır. Kuzgun’u ele vermek istemez.

Kuzgun, Dila’ya Behram’ın yaşadığını ve onunla buluşacağını söyler. Kuzgun, önden dışarı çıkar. Dila, Kudret’le buluşup bu işte artık olmayacağını söyleyip telefonu ona geri verir. Kuzgun uzaktan onları görür. Kudret, Dila’ya verdiği telefona dinleme cihazı koymuştur. Kudret, Kuzgun’un Behram’la buluşacağım zannettiği adrese baskın yaptırır. Behram, Kuzgun’u arayarak Dila’nın ikisini de sattığını söyler.

 Kuzgun 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Bundan Sonra Dila’ya Güvenebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler