Ana SayfaDizilerLeke 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ortalık İyice Karışacak!

İlgili Postlar

Leke 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ortalık İyice Karışacak!

Kanal D’nin yeni dizilerinden Leke 5. yeni bölümü ile 14 mayıs salı akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Cem, kardeşinin göz göre göre kendisinden uzaklaşıp kötü alışkanlıklar edinmesine engel olamıyor. Bir taraftan da kendisine kurulan tuzaklarla uğraşıyor. Cemi’i alt etmek için, Yasemin’i kurban seçen Mehmet CEO olabilecek mi? Bütün olanların Mehmet’in planı olduğunu öğrenecek mi? Leke 5. bölüm 2. fragmanı geldi. Ortalık iyice karışacak.

Salı Dizileri 2019

Ortalık İyice Karışacak!

Leke 5. bölüm 2. fragmanında; Birkan, Yasemin’in günlüğünü evinden almış okuyor. Yasemin’in Cem hakkında yazdıklarını okuduğu zaman deliye dönüyor. Mehmet, Şirketin Almanya temsilcisiyle Yasemin’in gizlice çekilmiş fotoğrafını internette yayınlıyor. O fotoğrafı görenlerin ne düşüneceklerini düşünüp keyifleniyor. Arda’da Yasemin’in hayat kadını olduğunu sanıyor. Cem, annesine girip kardeşinin hayatının daha fazla mahvetmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Yasemin başından geçenleri Cem’e anlatamıyor. Cem avukatlarından olayın araştırılmasını istiyor.

İşte Leke 5. bölüm 2. fragmanı..

LEKE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin, Cem’le buluşmaya sırada kapıda Şirin’i dayak yemiş bir vaziyette görür  ve onu hemen içeri alır. Cem Yasemin’i almaya geldiğinde halasından gelen telefonla gitmesi gerektiğini söyleyerek gider. Yasemin Cem’le konuştuğu sırada Şirin kaçıp gider.

Serpil’in elinden kurtulup artık bu işleri yapmak istemeyen Şirin, gizlice Serpil’in ofisine girip kendisine ait senetleri ve Yasemin’e ait senetleri alır. Ama bunu öğrenen Serpil’in adamından dayak yer. Son çare aldığı evi satmakta bulan Şirin, emlak ofisine gittiğinde dolandırıldığını öğrenir.

Yasemin, Şirin’in bankadan çektiği kredi borcuna kefil olduğu için evine icra gelir. Cem, Yasemin’e süpriz yapmak için bir eylence mekanına götürür. Orada Cem’in kardeşi Arda, Yasemin’i tekneden tanır ve annesine abisinin bir hayat kadını ile birlikte olduğunu söyler.

Birkan’ı üstleri Yasemin’in ifadesinin dosyada olmadığı için sıkıştırdığından, ona benzer birini bulup dosyayı gönderir. Mehmet, CEO olmak için Serpil’le buluşup bir toplantı olduğunu Yasemin’i istediklerini söyler. Şirket’in Alman CEO’suna muhteşem bir gece yaşatacağını söyleyen Mehmet, bu toplantıdan Cem’in haberinin olmasını da sağlar. Cem kendisinden habersiz bir toplantı düzenlendiği duyup otele koşar. Yasemin, adamla buluştuğunda, neden başka kimse olmadığını sorar. Adam Yasemin’e asılmaya başlar.

Leke 5. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin Pes Mi Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler