Ana SayfaDizilerSurvivor 15. Haftada Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 15. Haftada Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 15. hafta ilk dokunulmazlık oyununda nefesler tutularak izlendi. Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan’ın finali yaklaşırken dokunulmazlık oyunu yarışmacılar için daha bir önem kazandı ve var güçleri ile mücadele ettiler. Survivor’un son bölümünde yakın arkadaş olan Atakan ile Yusuf arasında gerginlik yaşandı. Peki, Survivor 15. haftada dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da çember giderek daralıyor. Yarışmacılar elenmemek için var gücüyle mücadele ediyorlar. Survivor’un son bölümünde 15. haftanın ilk dokunulmazlık oyunun oynandı. Galip gelen takım pazar günü yapılacak ikinci dokunulmazlık oyununa avantajlı olarak başlayacak. Dokunulmazlık oyunu sırasında yaşanan gerilim ve tartışmalar galibiyetleri gölgede bıraktı. Çok yakın arkadaş olan Atakan ile Yusuf arasında çıkan tartışma gerilim yarattı.

SURVİVOR 15. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun Ilıcalı, Dominik’te yeni bir dokunulmazlık oyununa start vermeden önce yarışmacılara söz verdi.

Söz alan Emre, iddialı konuşarak, ya dokunulmazlığı alacaklarını ya da potaya kalacaklarını, diğer oyunları kazanmanın güzel olduğunu ama bu oyunu kazanmayınca bir anlamı olmadığını söyledi.

Bora ise, siyah takımın psikolojik ve performans olarak kendilerinden bir adım daha öne geçtiğini, böyle güçlü bir takımla karşı karşıya olduklarını, bu hafta Türk yarışmacı adaya veda etmeyeceği için biraz daha rahat olduklarını ve yenilseler bile kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Survivor 15. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazandı.

Beyaz takım 10 – Siyah takım 9

YUSUF İLE ATAKAN TARTIŞMASI!

Survivor dokunulmazlık oyununda oyunu kaybeden Atakan, adaya ilk geldikleri günden beri çok iyi geçinen Yusuf’la tartışma yaşadı. Oyunu kaybeden Atakan, arkadaşlarına çıkıştı ve karşısında Yusuf’tan tepki gördü. Sinirlerin iyice gerildiği anlarda Atakan, Yusuf’a ‘Atarım seni suya’ diyerek tepki gösterdi.

ADADA KONUŞULANLAR!

Seda, erzak oyununu kaybettikleri için üzgün olduklarını, kazandıklarında kendilerini daha güvende ve zinde hissettiklerini söyledi.

Dalaka ise, takımlarının çabuk demorlize olduklarını, takım arkadaşlarına destek vermeyen birilerini gördüğü zaman çok sinirlendiğini, bunu Atakan’nın fazla yaptığını ve Emre’nin de aynı durumda olduğunu, Yusuf’un biraz kendini düzelttiğini söyledi.

Survivor’da Kim Adaya Veda Etti Sabriye Mi Okay Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler