Ana SayfaDedikoduAli Özbir Kafa Karıştırdı. Esra Erol hamile mi?

İlgili Postlar

Ali Özbir Kafa Karıştırdı. Esra Erol hamile mi?

Sunucu Esra Erol’un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine kafaları karıştırdı. Eşi Ali Özbir’in paylaşımı magazin haberleri gündemine bomba gibi düştü, herkesin merak ettiği tek bir soru var: Esra Erol Hamile mi?

Geçen Şubat ayında da Ali Özbir’in Instagram hesabında yaptığı paylaşımının altına ailelerine bir kız bebek katılacağı yönünde yapmış ve Ali Özbir’in yaptığı bu yorum Esra Erol hayranlarını sevindirmişti. Bu yorumdan kısa bir süre sonra Esra Erol öyle bir şey olmadığını açıklamıştı.

Esra Erol Hamile mi?

Ali Özbir, üçüncü bebek yorumundan üç ay sonra yine benzer bir paylaşıma imza attı. Ali Özbir’in yaptığı “2. paşamın yoldaki bebişin annesi :)) anneler gününü kutlarım” Instagram paylaşımı ile gündem bir anda değişti ve herkes bu sorunun cevabını öğrenmeye çalışıyor.

Eşi Esra Erol’un Anneler Günü’nü kutlayan Ali Özbir bu mesajda kullandığ “2 paşamın annesi yoldaki bebişin annesi… Anneler Günü’nü kutlarım. Tabii ki doğum gününü de unutmadım o da storyde bakmanızı tavsiye ederim” ifadeleriyle bir kez daha takipçilerini heyecanlandırdı.

Ali Özbir Esra Erol Hamile Paylaşımı
Ali Özbir Esra Erol Hamile Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler