Ana SayfaDedikoduDemet Şener'den Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Demet Şener’den Evlilik Açıklaması

Bir süredir eski eşi İbrahim Kutluay’la yaşadığı tartışmalar nedeniyle gündemde olan Demet Şener’den evlilik açıklaması geldi. İş adamı Cenk Küpeli ile bir buçuk senedir birlikte olan Demet Şener ile ilgili geçtiğimiz gün evlilik kararı aldıklarına dair bir iddia meydana gelmişti, Şener verdiği bir röportajda hayatı ve evlilik iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

“Algı Operasyonu Yapıyor”

Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında yaklaşık bir hafta önce nafaka tartışması yaşanmıştı. Bu konu üzerinde Kutluay’ın elindeki dekontları paylaşınca Şener bu konu hakkında nafakaların zamanında yatmadığını her ay avukatları aracılığı ile bunun peşine düşmekten yorulduğunu söyledi. Mağduru oynuyor iddialarına karşılık kendisinin zaten çalıştığını söyleyen Demet Şener, İbrahim Kutlay’ın insanlar üzerinde algı operasyonu yaptığını söyledi.

Demet Şener: “Ben evliliğe kendimi çok teslim etmişim

Çocukları Göstermeme İddialarını Reddetti

İbrahim Kutlay‘ın çocuklarını rahatça göremediği iddiasına karşılık Şener; ”  Tatili varsa çocuklarını arayıp hemen değiştiriyor. Çocukları istediği zaman görüyor.” açıklamasını yaparak durumun sadece geç yatan nafakadan tepki olarak bir kez çocukları yanında göndermediğini söyledi.

İbrahim Kutluay Kimdir?

Demet Şener’den Evlilik Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde evleneceği iddialarına karşılık Demet Şener, boşanmadan sonra 300 gün süreyle evlenemez ibaresini mahkemeye başvurarak kaldırttığını açıkladı. Kendisinin istediği zaman evlenebileceğini önünde bir engeli bulunmadığını açıklayan Şener, evlilik sorularına “İstersem buradan Kadıköy Evlendirme Dairesine geçer şimdi evlenirim” yanıtını verdi.

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler