Ana SayfaÜnlülerDemet Şener: "Ben evliliğe kendimi çok teslim etmişim"

İlgili Postlar

Demet Şener: “Ben evliliğe kendimi çok teslim etmişim”

Ünlü model Demet Şener, geçtiğimiz hafta sonu Anneler Gününe özel söyleşisi için Ankara’da hayranlarıyla buluştu. Şener yaptığı röportajında; yaşadığı boşanma süreci hakkında ilk kez konuştu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demet Şener Kimdir

Demet Şener-Edvina Sponza davasında şok sözler: Şener’e siyah külot ve sütyen gönderdi!

Demet Şener, MAG Medya’nın ev sahipliği yaptığı Anneler Günü söyleşisi için geçtiğimiz hafta sonu Ankara Next Level AVM’de hayranlarıyla buluştu. Şener iki saat süren röportajında; annelik ve boşanma süreciyle, çalıştığı sektör ve kariyeriyle ilgili şok açıklamalar yaparken hem yaşam ve güzellik önerileri vermeyi hem de hayranlarıyla bol bol poz vermeyi ihmal etmedi. İşte, Demet Şener’in söyleşisinden çarpıcı açıklamalar…

“Çok zor zor süreçlerden geçtim…”

Çok zor süreçlerden hala geçmekte olduğunu belirten Şener, “Çok fazla darbe aldım. Çok zor zor süreçlerden geçtim hala da geçiyorum. Ancak kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bir anneyim. Kimsenin hayatı toz pembe değil. Ben her şeye rağmen çok sevebilen bir insanım” dedi.

“Ben kendimden vazgeçmiştim”

Boşanma süreci ile ilgili de ilk kez konuşan Demet Şener, “Çok zaman biliyorum ki ağlayarak spor yapıp yüzümü silip çocuklarımı antrenmanlarına götürdüm. Ben kendimi evlilik müessesine çok fazla teslim etmiş ve hayatımın merkezine koymuştum. Beklemediğim yerden darbe aldım. İçinde bulunduğum hala devam eden bu sürecin başlangıç zamanında büyük şok yaşadım. Ancak her şey insanlar için. Ben kendimi evliliğe çok teslim etmiştim, kendimden vazgeçmiştim yapmamak gerekiyormuş” diyerek nasihatte bulundu.

Demet Şener: Hayatta evlenmem

“Annelik özveri demektir”

Çocukları ile çok mutlu olduğunun altını çizen ünlü model, “Onlar ile hayat çok daha anlamlı ve güzel” dedi. Kendi lükslerine çok düşkün olduğunu ancak anne olduktan sonra tüm önceliklerinin çocuklar olduğunu vurgulayan Şener, “Annelik özveri demektir” dedi.

“16 yıl sonra hiç gitmemiş gibi karşılanmak büyük bir onur”

Evlendikten sonra çok uzun süre yurt dışında kalarak mesleğinden uzaklaştığını dile getiren Şener, “Çok uzun süre bir iş ile gündeme gelmedim. Nadir projelerde yer aldım. Ancak uzun bir aradan sonra böyle güzel bir sevgi ile karşılanmak çok büyük bir onur. Ömür boyu onur ödülüne layık görülmek gerçekten hayatımın en anlamlı şeylerinden biri oldu” dedi.

İbrahim Kutluay-Demet Şener davasındaki gerginliğin nedeni ortaya çıktı

“Ahkam kesmeyi sevmiyorum”

Ünlü diyetisyen Selehattin Dönmez ile çıkardıkları kitaptan da bahseden Demet Şener, sağlıklı yaşam ile ilgili tüyoları da izleyiciler ile paylaştı. Kendine ait tarifleri olduğunu dile getiren Şener, her şeyi bir dönem diyetisyenine sorarken kitap fikrinin ortaya çıktığını anlattı. “Ahkam kesmeyi sevmiyorum. Herkes her şeyi bilebilir ama ben bu konuda uzman değilim. Uzman olan Selehattin. Ben sadece temsilcisi oldum ve çok güzel bir projeye imza attık. Kitabımızın ikincisi de gelecek. Üzerinde çalışıyoruz” dedi.

“…Her türlü şey gelebilir başınıza arka planında bir mesleğiniz daha olmalı…”

Çok genç yaşta sektöre atıldığını dile getiren Demet Şener, “Ben yarışmaya katıldığımda henüz 18 yaşımda bile değildim. Ailemden, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan özel izin alarak başvurdum. Aynı dönem yarışmada çok üst düzey yöneticilerin kızları da vardı. Asla kazanamayacağımı düşünüyordum. Hayatımın dönüm noktasıdır o gece. Ancak şu anda popüler kültür ile birlikte modellik bir ünlü olma aracı olarak kullanılıyor. Arka tarafta bir mesleğiniz daha olmalı. Şimdi İrem “Ben tenisçi olacağım üniversite okumama gerek yok” diyor. Asla diyorum. Çünkü her türlü şey gelebilir başınıza arka planında bir mesleğiniz daha olmalı. Yüzlerce isim var döneminde çok popüler olup bir iki sezon sonra unutulan. Kalıcı olmak için sürekli üretmelisiniz ve bir çizginiz olmalı” diye konuştu.

Demet Şener, ‘dul ve işsiz’ yakıştırması yapan Demet Akalın’a yanıt verdi! Ortalık iyice karışacak!

“Mesleki açıdan 20’li yaşlarıma geri döndüm”

Yeni projelerinden de bahseden Demet Şener, söyleşisinde “Hayattan Bir Demet” projesinden de bahsetti. Youtube kanalının yayında olduğunu duyuran Şener, “Mesleki açıdan 20’li yaşlarıma geri döndüm. Haber sunuculuğu teklifinden dizi oyunculuğuna kadar birçok alanda teklifler var. Şimdi hangisini daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Demek ki sağlam temeller atmışım kariyerimde. Bu çok mutluluk verici” dedi.

Güzellikte sadelikten yana

Güzellik tüyolarını da kendisini izlemeye gelen seyirciler ile paylaşan Demet Şener, sadelikten yana olduğunu ve olmazsa olmazları arasında jeanleri olduğunu belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler