Ana SayfaÜnlülerDemet Şener-Edvina Sponza davasında şok sözler: Şener'e siyah külot ve sütyen gönderdi!

İlgili Postlar

Demet Şener-Edvina Sponza davasında şok sözler: Şener’e siyah külot ve sütyen gönderdi!

Demet Şener, İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza cephesinde şok etkisi yaratan yeni gelişmeler! Eşi İbrahim Kutluay ile yasak aşk yaşadığını iddia ettiği Edvina Sponza’ya tazminat davası açan Demet Şener, meğerse neler yaşamış. Görülen duruşmada, şoke den ifadeler yer aldı. Detaylar haberimizde…

Demet Şener’in eşi İbrahim Kutluay ile olan evliliği sırasında yasak aşk yaşadığını iddia ettiği sosyetik güzel Edvina Sponza’ya açtığı 500 bin liralık tazminat davasının görülen duruşmasında şoke eden ifadeler yer aldı. Habertürk’ten Hayati Arıgan’ın haberinde iddia ettiğine göre; Demet Şener’in tanıkları, İbrahim Kutluay ile olan evliliğinin nasıl bittiğini anlattı. Tanıkların ifadeleri, kan donduran cinstendi.

İbrahim telefonda cinsel ilişkiye girmeyi sever

Demet Şener’in spor hocası, tanık olarak konuştu ve Edvina Sponza’nın Şener’in evine bir zarf içinde siyah bir külot ve sütyen gönderdiğini ifade ederek, “Çıkan notta ‘Yalancı eşin bunu bana Ankara’daki bir otelde verdi. Yalancı kocana verirsin bunu, alsın başkasına versin’ yazıyordu” dedi. Ayrıca, Edvina Sponza’nın, Demet Şener ile ağabeyinin telefonuna çıplak fotoğraflarını göndererek yazdığı mesajda “İbrahim telefonda cinsel ilişkiye girmeyi sever” yazdığını gördüğünü ifade etti.

Evlenip çocuk yapacağız, adını da Kiraz koyacağız

Demet Şener’in ağabeyi Enis Şener ise, “Edvina bana İbrahim ile evlenip çocuk yapacaklarını, doğan çocuğa da ‘Kiraz’ ismini vereceklerini mesajla yazdı. İbrahim’in hediyesi bir tablo, 2 yüzük ve el yazısıyla yazdığı itiraf mektubunu bana verdi.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler