Ana SayfaDünyaKylie Jenner'ın Koruması Tim Chung: Bebeğin Babası Ben Değilim!

İlgili Postlar

Kylie Jenner’ın Koruması Tim Chung: Bebeğin Babası Ben Değilim!

Ünlü model Kylie Jenner’ın yeni doğan çocuğu Stormie’nin babasının, güzel modelin koruması Tim Chung olduğu yönünde birçok iddialar ortaya atıldı. ABD’de magazin gündemini bir hayli meşgul eden bu skandal haber hakkında, yanıt veren Kylie Jenner’ın koruması Tim Chung: “Beni bu tip saygısız haberlerin içine çekmeyin” dedi.

Kylie Jenner, Ablasının Kocasından Çocuk Mu Doğurdu?

 

Kylie Jenner

Kylie Jenner ile Travis Scott’un şubat ayında dünyaya gelen kızı Stormie’nin, babası olarak bilinen Travis Scott’a benzememesi üzerine, birçok iddialar ortaya atıldı. Bebek Stormie’nin, annesi Kylie Jenner’ın korumasına benzetilmesi üzerine, çıkan iddialar daha da alevlendi. Bu iddialar üzerine ise ünlü model Jenner’ın koruması Tim Chung, bu çıkan babalık iddialarına yanıt verdi.

Bu Instagram Paylaşımı Beyonce’i Tahtından İndirdi

Kylie Jenner-Stormie, Kylie Jenner-Travis Scott

Kylie Jenner’a 1.4 milyon dolarlık doğum hediyesi

Travis Scott’u, yakın korumasıyla aldattığı öne sürüldü!

Kylie Jenner ile Travis Scott’un kızı Stormie, Kylie’nin koruması Tim Chung’a benzetildi. Bu benzerlik nedeniyle, ünlü yıldız Jenner’ın takipçileri; Kylie’nin, sevgilisi Travis Scott’u yakın korumasıyla aldattığını öne sürdü. Bu konuda medyada çıkan birçok iddialar üzerine; Kylie Jenner’ın bebeğinin babası olduğu konuşulan koruması, sessizliğini bozdu.

Tim Chung-Stormie

Snapchat’i Bitiren Kylie Jenner Tweet’i

“Kylie ve ailesiyle ilişkim tamamen profesyonel anlamda”

Bu iddialar hakkında açıklama yapan Tim Chung, Stormie’nin babasının kendisi olmadığını söyleyerek: “Normalde asla böylesi gülünç dedikodulara cevap vermem. Kylie ve ailesiyle ilişkim tamamen profesyonel anlamda. Beni bu tip saygısız haberlerin içine çekmeyin. Kylie Jenner ile Travis Scott uzun zamandır aşk yaşıyor.” Şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler