Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay’dan otobüsteki ter kokularına karşı deodorant reklamı

İlgili Postlar

Orhan Gencebay’dan otobüsteki ter kokularına karşı deodorant reklamı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, herkesin diline pelesenk olan bir şarkısını bir deodorant markasının reklamı için kullandı ve kamera karşısına geçti. Orhan Gencebay, oynadığı deodorant reklamında şehir içindeki kalabalık bir otobüse binerek otobüste bulunan ve sıcaktan terleyen insanlara tavsiyeler veriyor. Orhan Gencebay deodorant reklamı ile şaşırttı.

Orhan Gencebay: Arif Sağ’la Dostluğumuz Bitti!

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, poüpler bir deodorant markasının reklamı için halk otobüsüne bindi ve ardından da sıcak yaz günlerinde halk otobüsünde koltuk altı terleyen ve otobüsteki diğer yolcuları rahatsız edecek kadar ter kokan bir gence şarkısının uyarlamasıyla tavsiyeler verdi.

Orhan Gencebay deodorant markasının reklamı için çok bilindik bir şarkısı olan ‘Batsın Bu Dünya’ şarkısının otobüsteki ter kokuları için düzenlenmiş bir versiyonunu seslendirdi. Orhan Gencebay, reklamda otobüsteki genci utandırarak üstüne geldi ve kulağına ne yapması gerektiğini fısıldadı. #BurunlarınSelameti için üzerine kurulan şarkıda Orhan Gencebay halk otobüsüne binip akbil basıyor ve şarkısını seslendirmeye başlıyor ve “koltuk altını kamuya açan kardeşim” diyerek bir genci hedef alıyor.

Orhan Gencebay isyan etti: Boğaz manzaralı evde oturmak çok zor!

Orhan Gencebay Deodorant Reklamı

https://www.youtube.com/watch?v=K2QAnlq8asc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler