Ana SayfaDedikoduCenk Eren Tutuklanacak Mı? Cenk Eren Cezaevine Mi Giriyor?

İlgili Postlar

Cenk Eren Tutuklanacak Mı? Cenk Eren Cezaevine Mi Giriyor?

Sesi ile herkesin beğenisini kazanan Cenk Eren’in sevenleri ünlü şarkıcının hapis cezası ile sarsıldı. Uyuşturucu Ticareti suçu ile 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Cenk Eren’in sevenleri şarkıcıdan bir açıklama bekliyor. Peki, Cenk Eren tutuklanacak mı? Cenk Eren cezaevine mi giriyor?

Son Dakika: Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’e Hapis Şoku!

Cenk Eren Tutuklanacak Mı? Cenk Eren Cezaevine Mi Giriyor?

Magazin dünyası ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren’in hapis cezaları ile sarsıldı. İstanbul 18 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, başka suçtan tutuklu sanıklar Ferdi Özer ve Necati Fidan ile tutuksuz sanıklardan bazıları ve avukatları katıldı. Aralarında 34 kişinin yargılandığı mahkemede dava 5 yıl sonra kararını açıklandı.

Aynı suçtan şarkıcı Cenk Eren’e de 5 yıl hapis cezası veren mahkeme, Eren’den ele geçirilen maddenin kokain olduğunu belirterek, cezayı 7 yıl 6 aya çıkardı. Cezada “iyi hal” indirimi uygulayan mahkeme Cenk Eren’e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Cenk Eren’in cezası 5 yıldan üstün olduğu için Yargıtay’a itiraz etme hakkı bulunuyor. Herkes Cenk Eren’den bir açıklama beklerken şarkıcı şuan sessiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler